dejta en kvinna med barn Copper Skillet 2018

jun 18, 2018

dejtingsajter göteborg Nu är det en dag kvar till den spännande uttagningstävlingen Copper Skillet. Vem av kockarna från de svenska IACC anläggningarna får representera Sverige i den europeiska finalen i Lissabon i oktober?

dejt restaurang malmö Med i tävlingen är två av våra fantastiska kockar. Allt ljus på Gustav och Magnus!!

Gustav och Magnus från Högberga Gård tävlar i Copper Skillet 2018

bästa dejtingsidan för unga aktiesparare Gustav Vilander, 19 år, är vår yngsta kock och tävlar i juniorklassen. Trots sin ringa ålder har han en del tävlingserfarenhet. Bland annat plockade han med sitt team under utbildningen hem en bronsmedalj i Gymnasie-SM. Imorgon håller vi alla tummar för vår Gustav! Och såklart är vi på plats och hejar.

dejt cafe malmö dejtingsajt för unga under 18 oktober i juniorklassen och fick representera
Sverige i den europeiska uttagningen i London.

I seniorklassen tävlar vår härliga Magnus Wallin. Han har varit med förut. Både i Copper Skillet och andra tävlingar. När Årets Möteskock 2016 avslutades stod ​vår Mange som silvermedaljör och idag är han med i Stockholm Culinary Team där uppladdningen inför VM pågår som bäst. Stort lycka till imorgon Mange!

nätdejting bästa sidan om Ja, stort lycka till önskar vi er båda!

dejta yngre killar på