romantisk date oslo Framtidsmanifestet - Göran Adlén och årets sidekick Janne Schaffer

jun 25, 2018

nätdejting allt vanligare Vi är så stolta och glada att Göran Adlén åter igen väljer Högberga Gård som plats för att presentera sin Trendrapport och vi ser mycket fram emot höstens föreställning. Missa inte!!
Boka före 1 augusti till riktigt bra pris!! Se Görans inbjudan nedan.dejtingsidor seriösa medium

sveriges största dejtingsajt gratis yrkesutbildningar dejta 4 månader hostar "Välkomna till årets trendrapport, den 13 november 2018. ”Framtidsmanifestet 2020 - helvete eller eufori” av och med dejtingsajt aktiva eskilstuna Göran Adlén, @trendspanaren. Årets sidekick: dåligt med nätdejting Janne Schaffer.

dejting hbt youtube dejtingsida för tjejer bilder Framtidsmanifestet - av och med Göran Adlén

Ändra dig ofta, var mitt slutord på förra årets trendrapport. Framgångsrika företag ändrar sig nämligen ofta. Jag har följt mitt eget råd. Då sa jag att det var min sista trendrapport. Men jag är så
lyckligt lottad att jag bestämde mig för att ändra mig! Igen! :)

Så den 13 november är det dags! Då kommer det att bli en fantastisk
heldag när jag släpper min sextonde trendrapport.

Vi börjar kl 09.30 och håller på till minst kl 21.30, platsen är som alltid
Högberga Gård ute på Lidingö i Stockholm.

Det kommer att bli en dag där jag vill visa er vilka otroliga möjligheter som finns de närmaste åren
och att vi kan sluta oroa oss och våga älska framtiden istället.

Världen är inte så mörk som många vill göra den. Världen är full av möjligheter. Men det gäller att tänka om, för det går kanske inte att bara fortsätta i samma spår som vi gör nu. Jag kommer att ge er mina senaste tankar om framtidens trender när det gäller marknadsföring, ledarskap, service, försäljning, affärsutveckling, digitalisering, personlig utveckling, hälsa, mat och mycket mer. Många av trenderna kommer från Asien och Afrika så i år blir det extra många bra exempel från dessa världsdelar. För det är där de riktigt spännande sakerna händer.

Det kommer att bli en dag som går i kärlekens tecken och som min sidekick hela dagen har jag ingen mindre än Janne Schaffer! En fantastisk musiker och en fantastisk människa. Janne kommer att stå för underhållningen under dagen och kvällen. Jag är så otroligt stolt att Janne valt att tacka ja till detta event tillsammans med mig.

Antalet platser är begränsade, så passa på och boka redan nu så du får plats. Bokar du dessutom innan den 1 augusti så får du ett riktigt bra specialpris: 3950 kr ex moms och i priset ingår även all mat under hela dagen, noga utvalt och tillagat av Högbergas duktige köksmästare.
(Ordinarie pris är efter 1 aug. 6950:- ex moms).

Du mailar bara din anmälan till dejting spel online gratis monkey med alla uppgifter: Antal platser du vill boka, namn på de du anmäler, kontaktuppgifter och faktureringsadress.
Vill du bo över så tar du kontakt direkt med Högberga Gård och uppger att du
ska på trendrapporten så får du ett specialpris, Tfn 08-546 461 00.

Välkomna till denna extraordinära dag där jag ska göra allt för att du ska våga älska framtiden!

Välkomna! Göran Adlén"

dejtingsajt seriös engelska