Vin 890

nätdejting krönika jobb Premiär för årgång 2012

11 mars, 2015

dejta långsamt mac Nu har Högberga Vinfabrik släppt de första flaskorna av 890 (2012) på Systembolaget. Först ut är 890 Cabernet Sauvignon, svensk ek.

dejtingsida för poliser usa dejting helsingborg marathon Ny vingård i Maremma, ett riktigt bra druvår och ny oenolog; Luca bra dejting presentation Rettondini, anses ha bidragit till en årgång som är Vinfabrikens bästa hittills.

olika dejtingsidor dejting sidor flashback x4 I september 2010 öppnade Sveriges första toscanska vinfabrik på dejta tinderpå Lidingö. Anläggningen blev därmed en av landets mest spännande mötesplatser för vinintresserade. Drygt ett år senare fanns det egentillverkade vinet 890 på Systembolagen runt om i landet och av de 7500 flaskor som produceras varje år finns endast ett fåtal flaskor kvar - men nu släpps alltså en ny årgång; 890 Cab, svensk ek (2012)

dejt 9 augustine – Det är förstås en härlig känsla att intresset kring vårt vin är så stort. 890 Cab 2012 är ett vin som både vi och experterna anser vara vårt bästa. Det är fortfarande ungt och vinner förstås på att lagras ytterligare en tid på flaska men redan nu kan man avnjuta det till lite fetare rätter, säger Johan Zälle, en av vinmakarna på Högberga Vinfabrik.

dejtingsajt för par stockholm 890 har sedan släppet hösten 2011 serverats på Gondolens vinbar, Åre Vinbar, Enskede Matbod, 19 Glas i Gamla Stan m.fl. Självklart fortsätter dessa restauranger att servera även denna årgång av 890. På Högberga Gård serveras vinet ofta till kvällens middagsgäster och många väljer att delta i såväl vinprovningar som i tillverkningsprocessen.

vilken dejtingsajt passar mig lyrics – Det är en stor tillgång för oss på Högberga Gård att kunna erbjuda besök i vinfabriken som mervärde till våra konferens- och weekendgäster, säger Johan Hjort, VD på Högberga Gård. Konceptet kring Vinfabriken och våra viner utvecklas och förnyas ständigt.

match date love events dejtingsida för unga hjärtan Druvor: 100 % Cabernet Sauvignon
dejta med barn youtube Skörd: 2012 i Maremma, Toscana
dejtingsida bisexuella Alkoholjäsningen: Ståltank
nätdejting helt gratis youtube Förlängd maceration: 7 dagar
första dejten tips aktivitet Ekfatslagrad: 12 mån på franska och amerikanska 1/2 barriques samt svenska ekfat i samma storlek.
gratis dejting telefon samsung Flasklagring: 6 mån
dejtingsajter bäst i test dammsugare Pris: 198 kr/fl
match date format in javascript Artikelnummer: 30209

syriansk dejtingsida exempel dejting 16 år noll Fakta:
Högberga Vinfabrik startade 2010 på Högberga Gård på Lidingö och är den enda vintillverkaren i Sverige som arbetar med toskanska druvor vilka man själva plockar i Italien och sedan transporterar till Lidingö. Druvorna Cabernet Sauvignon, Merlot 0ch Sangiovese vinifieras sedan efter hantverkets alla regler; krossas, rensas, pressas, ekfatslagras, buteljeras och etiketteras och man erbjuder sina kunder att medverka i processen. Vinet lagras delvis på svenska ekfat från Visingsö. Totalt produceras 7500 flaskor per år, varav 2000 flaskor är riservor. 

turkisk dejtingsida gratis
Bardisken på Vattenverket - Högberga Bakficka

Nu öppnar vi Högberga Bakficka

dejting för oss på landet Fredagen den 10 augusti öppnar vi upp vår sköna bakficka; Vattenverket vid Kottlasjön. Här kan ni njuta av nybryggt kaffe och sju sorters kakor, Tommys smarriga smörgås med oxbringa, en nybryggd lager på terrassen eller ett glas rosé...

svt plus nätdejting
Göran Adlén och Janne Schaffer vid havet på Högberga Gård

Trendrapport 2018 - Av och med Göran Adlén

nätdejting coach outlet Välkomna till årets trendrapport, den 13 november 2018! ”Framtidsmanifestet 2020 - helvete eller eufori” av och med Göran Adlén. Årets sidekick: Janne Schaffer. Boka-tidigt-erbjudande fram t o m 31/8.

dejtingsidor som inte kostar
Flyt Stockholm segelbåt som deltar i ÅF Offshore Race

FLYT Stockholm – i ÅFOR 2018

date chat numbers Under förmiddagen den 3 juli seglade vår havsdrottning FLYT Stockholm in som femte båten över mållinjen i ÅF Offshore Race 2018.

nätdejting jämförelse webbhotell
Trip Advisor utmärkelse

TripAdvisor® Certificate of Excellence 2018

dejtingsajt billig Vi är mycket stolta och glada att ta emot utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence 2018. Stort tack till alla fina gäster för att ni engagerar er och delar med er av era upplevelser hos oss!

bra användarnamn dejtingsajt badoo
Herrgårdskonferens vid havet och Stockholms inlopp

GDPR

dejting för muslimer Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen(GDPR). I samband med den nya GDPR-lagen behöver vi informera om hur vi hanterar dina personuppgifter.

bästa dejtingsidan för seriösa singlar
Segelbåten FLYT Stockholm utanför Högberga Gård på Lidingö

Vi har blivit med segelbåt

nätdejting flashback konto Vilket underbart flyt!! Vi har blivit med segelbåt! En helt nybyggd Arcona 465 Performance Cruiser i kolfiber vid namn FLYT Stockholm. Denna bedårande skönhet beräknas glida in i Stockholms skärgård i mitten av maj och kan bokas hos oss på Högberga från och med 1 juni.

dejtingsajt för rika länder
Lars carlén och Carl magnus Palm

Gratis föreläsning - "Få det gjort"

dejtingsajt krogen ensam Fredagen den 4 maj har du möjlighet att lyssna till fantastiska Lars Carlén och Carl Magnus Palm hos oss - helt kostnadsfritt. Det bjuds på frukost och föreläsningen "Få det gjort - Våga skapa skräp!"

dejta seriöst intresserad
Vattenverket vid Kottlasjön

Vi blir med bakficka!

dejting i jönköping ystad När drömmar blir verklighet! Ölkafé, festvåning och mikrobryggeri. Friluftsaktiviteter, lek och gårdsbutik. Det gamla vattenverket vid Kottlasjön på Lidingö väcks till liv igen i regi av oss på Högberga Gård.

dejta uppsala jobb
Fredag 13.00 med Göran Adlén

Inbjudan - Fredag 13.00 med Adlén!

dejtingsidor helt gratis Fredagen den 23 mars har du möjlighet att lyssna till fantastiska Göran Adlén hos oss - helt kostnadsfritt. Då bjuds föreläsningen "Framgångsbedrägeriet - revolten mot prestationssamhället".

dejting annonser gratis yrkesutbildningar
Black Friday Sale 2017 - Havsspa ingår

Black Friday Sale!

dejta i helsingborg jobb Boka er nästa konferens under Black Friday - den 24 november - och få exklusiv ensamrätt till Högberga Havsspa.

mest populära dejtingsajt
Julmarknad snö entré på Högberga Gård

Högtidlig Julmarknad

vilka dejtingsidor är helt gratis Den 2-3 december bjuder vi åter in till en ovanligt skön julmarknad med bland annat försäljning av konst, smycken, fina hantverk, härproducerade delikatesser och mycket mer.

bra dejting sajt receptek
Julklappar under granen

Godhet under våra julgranar

dejtingsajt etnicitet definition Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

dejtingsajter mazily uk
vernissage

Vernissage

dejta osäker dvd Den 1 oktober bjuder vi, tillsammans med konstnärerna; Sigríður Huld Ingvarsdóttir, Tina Lilja, James Cowper och Theodora Daniela Capăt in till vernissage på Högberga Gård mellan kl 12-16. Det bjuds på bubbel och tilltugg.

mötesplatsen dejting
Svenskt vin på export från Lidingö till Toscana

Svenskt vin på export - från Högberga Vinfabrik

bra namn på nätdejting Vårt egenproducerade rödvin från Högberga Vinfabrik är väcker nyfikenhet även utanför landets gränser. Nu säljs det inte bara i Sverige utan exporteras även tillbaka till druvornas ursprung, i Toscana i Italien.

dejting för bisexuella
Magnus Wallin och Johanna Rampitsch

Tar plats i Stockholm Culinary Team

dejta i usa pris Vårt köksteam fortsätter visa framgångar på tävlingsarenan. I dag blev det officiellt att två av våra unga talangerna i köket, Johanna Rampitsch och Magnus Wallin, tagit varsin prestigefylld plats i Stockholm Culinary Team. Mot OS!

dejta 3 år yngre
ta

TripAdvisor® Certificate of Excellence 2017

dejtingsajt för fula namn Vi är mycket stolta och glada att ta emot utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence 2017. Stort tack till alla fina gäster för att ni engagerar er och delar med er av era upplevelser hos oss!

dejtingsajt ligga
Victor Magdeburg

Guld till vår Victor i kocktävlingen Copper Skillet

dejtingsida bäst Den svenska vinnaren i juniorklassen av årets uttagning i kocktävlingen Copper Skillet 2017 blev Victor Magdeburg. Därmed får Victor representera Sverige i Europafinalen i London.

nätdejting för vuxna inomhus
Tesla-laddare Destination Charger, elbilladdare på konferenshotell på Lidingö

Två nya Destination Charger från Tesla

dejtingsajter norge jobb Vi är riktigt stolta över att vi nu i samarbete med Tesla kan erbjuda två Destination Charger till våra tidigare 8 vanliga elbilsladdare på parkeringen. Välkommen att köra fram, koppla in och koppla av!

dejtingsidor i norge lön
Tommy Eriksson i Svenska Kocklandslagets uniform

Tommy Eriksson - Ny lagkapten i Svenska Kocklandslaget

app date madrid Sveriges nya kocklandslag har satts samman och som nyutnämnd lagkapten står Tommy Eriksson, gastronomisk ledare på Högberga Gård. Med siktet inställt på VM- och OS-guld!

mötesplatsen dejting online
Victor Magdeburg kock på Högberga Gård

Dubbla kocklandslagsplatser!

dejtingsajt ukraina nyheter För två veckor sedan var det vår Tommy som knep en plats i Svenska Kocklandslaget och idag kom nästa fantastiska nyhet. Vår yngsta kock, 22-åriga Victor Magdeburg, kliver nu in på en prestigefylld plats i Juniorkocklandslaget.

seriös dejting sida magen
Druvplockning som ingår i utbildningen till vinmakare

Högberga Vinfabrik startar exklusiv utbildning

gratis dejting spel resultat Högberga Vinfabrik och Scandinavian Wine Academy, Vinkällan, startar Sveriges första vinmakarutbildning. En ettårig utbildning som ger den praktiska och teoretiska kunskap som krävs för att driva eget vineri.

nätdejting edarling
Tommy Eriksson i Svenska Kocklandslagets uniform

Vår Tommy Eriksson tar plats i Svenska Kocklandslaget

dejtingsajt australien billigt Oj. Det här är stort för oss! Vi har precis nåtts av det otroligt glada beskedet att vår Gastronomiska ledare, Tommy Eriksson, nu tar en prestigefylld plats i Svenska Kocklandslaget.

dejta japanska män youtube
Årets Möteskock

Årets Möteskock 2017

nätdejting växjö jobb Välkommen till en smakfull mässa med kulinarisk guldkant. Den 18 april möts 24 av Sveriges bästa möteskockar på Aveqia i Stockholm och gör upp om titeln; Årets Möteskock. Vår Magnus Wallin är en av de tävlande.

spraydate sweden
Öl från Högberga mikrobryggeri framför brasan i herrgården

Senaste från vårt mikrobryggeri

msn dejting se telefonnummer Efter succén med Högberga Julöl och Winterale fortsätter resan i vårt mikrobryggeri. Aktuellt just nu; Guldrush som är en fruktig golden ale - samt Panacé, en ljus belgisk ale.

nätdejting skriva meddelanden android
Peppe Ekmark föreläsning sälj

Inbjudan - gratis föreläsning!

dejting frågor exempel Tisdagen den 7 februari kl. 19.00 har du möjlighet att lyssna till fantastiska Peppe Ekmark hos oss - helt kostnadsfritt. Vill du veta vad det innebär att leda, leva och sälja med kärlek.? Då är detta definitivt kvällen för dig!

dejtingsida norrland national
Högberga Havsspa med varm källa vid Stockholms inlopp

Sköna söndag

dejtingsajt för funktionshindrade stockholm Nu öppnar vi upp Högberga Havsspa och bjuder in till extra sköna söndagar vid havet. Och visst går det bra att även starta en riktigt skön söndag med en riktigt skön brunch tillsammans i herrgården.

dejtingsidor happypancake flashback
Bröllop blomma

Provätning bröllopsmeny

dejtingsidor norrland ab Planerar ni bröllop? Eller har ni redan bokat bröllop hos oss under 2017/2018? Fredagen den 10 mars ges ni möjlighet att proväta hela vår bröllopsmeny till specialpris.

dejta 17 åring hacket
Trendspanaren

Trendrapport 2017

dejtingsidor uppsala jobb Trendrapport med Göran Adlén kommer även i år att äga rum hos oss på Högberga Gård. Tisdagen den 14 februari kl 09.30-21.30. "Liten, snabb och fylld med kärlek".

nätdejting för ensamstående
Stockholm Culinary Team

Guldmiddag - Välkommen!

romantisk første date I oktober tog vår Tommy, tillsammans med Stockholm Culinary Team hem guldet i OS i Tyskland. Detta ska firas med en helkväll hos oss på Högberga Gård. Onsdagen den 11 januari.

dejting historier audio
Julmarknad snö entré på Högberga Gård

Högtidlig Julmarknad

dejtingsida för studenter jobb 10-11 december öppnar ​vi upp dörrarna och bjuder in till en ovanligt skön julmarknad med bland annat världsberömd konst, fint hantverk och härproducerade delikatesser.

date outfit for dinner
Julklappar under granen

Godhet under våra julgranar

nätdejting funkar inte existenz Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

date coach french movie
Stockholm Culinary Team

OS-guld till Tommy och Stockholm Culinary Team

användarnamn dejtingsidor - Grand slam för Stockholm Culinary Team och vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson. Nu firar vi inte mindre än trippla OS-guld!

date outfit in winter
Tommy Eriksson

Med sikte på OS-guld

funkar internetdejting I dag åker vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson, tillsammans med Stockholm Culinary Team, till matlagnings-OS i tyska Erfurt för att försvara guldet.

sajt za dejting
Tina_Dernelid

Ny delägare

thai date london ​Vår hotelldirektör Tina Dernelid tar nu steget in som delägare i driftsbolaget Högberga Gård och den därmed fyra personer starka ägargruppen tar ett gemensamt grepp om nuläget för att utvecklas mot framtiden.

date chat philippines
Druvodling vid Stockholms inlopp på Högberga Gård Hotell och Konferens

Egen druvodling

bra profilbild nätdejting Nu tar våra vinmakare ännu ett steg närmre kärnan och odlar egna druvor utanför vår herrgård. I dagarna har 40 plantor av druvan Pinot Noir satts i jorden och därmed inleds ännu en epok i vinfabrikens gränslösa historia.

vilken nätdejting är bäst recension
En flaska Högberga Rosé från Högberga Vinfabrik öppnas

Världspremiär för Högberga Rosé

gratis dejting badoo ervaringen För första gången i historien släpper Högberga Vinfabrik ett rosévin; Högberga Rosé. Av totalt 400 flaskor finns 100 att exklusivt avnjuta hos oss på Högberga Gård.

dejting happy pancake mobil
Magnus Wallin från Högberga Gård tog silver i Årets Möteskock 2016

Silver i Årets Möteskock

nätdejting statistik lth När tävlingen Årets Möteskock 2016 avslutades stod vår yngsta kock, Magnus Wallin, som silvermedaljör. Från konferensanläggningar runt om i landet var 24 av Sveriges bästa kockar nominerade och stämningen var hög i Münchenbryggeriets lokaler i Stockholm.

dejtingsajt för nykterister
Havsspa - varm källa med utsikt över Stockholms inlopp

Högberga Havsspa

hp dejting exempel Nu öppnar vi upp Högberga Havsspa med en ny het spakälla insprängd i berget och med obruten utsikt över havet och Stockholms skyline.

hur långt ska man gå på första dejten
Tommy Eriksson

Vår Tommy ska tävla i OS

personlig presentation dejting exempel cv Vår gastronomiska ledare, Tommy Eriksson, har fått en plats i Stockholm Culinary Team och kommer att tävla i Olympiska spelen i matlagning i höst. Vi är så stolta, glada och förväntansfulla.

gratis sms date
Köksteam

Extravagant förstärkning i köket

dejtsajt för unga Ny köksmästare, konditor och gastronomisk ledare. Vi är så glada att hälsa två nya, härliga medarbetare varmt välkomna till vårt team.

dejta i helsingborg open
Göran Adlén

Kärlek, lycka, ingefära...

nätdejting första träffen göteborg ... och en himla massa trender. Trenddagen femårsjubilerade hos oss på Högberga Gård och Göran Adlén bjöd på en av de viktigaste trendspaningarna någonsin, den som förflyttar fokus från jag till vi.

dejtingsidor norge jobb
Konferenslokal

VD-seminarium

den bästa dejtingsidorna gratis Inbjudan! Onsdagen den 17 februari arrangerar Ledarskaparna ett kostnadsfritt seminarium hos oss på Högberga Gård, där de bland annat delar med sig av resultatet av årets VD-barometer.

dejtingsida profil ordentligt
skål

Nytt rekordår!

dejtingsajt helt gratis online Kärlek driver affärer på Högberga Gård - nya passionerade möteskoncept och fler bröllop ger nytt omsättningsrekord.

internet dejting sverige zaremba
Tommy Eriksson

Tommy till semifinal!

dejtingsidor statistik Vår kökschef Tommy Eriksson är åter vidare i Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling; Årets Kock 2016. Detta blir tredje gången som Tommy går vidare till semifinalen i Årets Kock.

spraydate bli medlem
Tommy Eriksson

Tommy vidare i Årets Kock!

match n date Vår kökschef Tommy Eriksson är åter vidare i Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling; Årets Kock 2016. Detta blir tredje gången som Tommy tävlar vidare i Årets Kock.

match date love reviews
890 vin

Vinfabriken skördar nya framgångar

nätdejta 20 år senare Vinet 8.90 (2012) från Högberga Vinfabrik har i dagarna fått lysande kritik av dryckesskribenten Johan Franco Cereceda som beskriver det som ett överraskande med komplexitet och struktur.

råd vid nätdejting exempel
doubleexposed-puff

Välkommen på Vernissage

dejting i helsingborg open Ny spännande konstutställning på gång i vårt Galleri; "Paradise Doublyexposed" med Majid Modir. Välkommen på vernissage den 6/9!

dejtingsidor för handikappade förr
Janne Schaffer

Janne Shuffle gör entré

gratis dejting finland januari I dagarna gör Janne Shuffle, jo du läste rätt, entré på Högberga Gård. Det handlar om en ny ölsort med etikett av Lasse Åberg föreställande Janne Schaffer.

nätdejting dåligt omdöme
pop up office

Pop up [email protected]

nätdejting regler yatzy Nu öppnar vi upp herrgården för mötesgäster och egenföretagare som behöver mobila kontor i inspirerande, kreativa miljöer.

7himlen dejting råd
vreeswijk

Visor i det gröna med Jack Vreeswijk

dejta en kollega Favorit i repris! Välkommen att njuta av vackra visor i det gröna söndagen den 30 augusti. Vi dukar upp vår klassiska brunchbuffé kl 11.30-14.30. Därefter äntrar Jack scenen.

bra dejting app gratis
Tommy Eriksson

Årets Möteskock 2015

nätdejting happy pancake flashback När tävlingen Årets Möteskock 2015 igår avslutades stod vår fantastiska kökschef, Tommy Eriksson, som segrare. Från anläggningar runt om i landet deltog 19 av Sveriges bästa möteskockar.

nätdejting smeknamn tips
chef

Be our new #chef || #souschef

happy pancake dejting jämtland Nu söker vi ytterligare förstärkning av två färgstarka profiler till vårt kök; en hungrig kreativ kock med höga ambitioner samt en meriterad souschef med goda ledaregenskaper och hög energi.

dejta 2 tjejer bilder
run4fun

Inbjudan Run4Fun 2015

60 date ideas Yes! Det har blivit dags. Vi har åter den stora äran att få vara med och bjuda in till branschens största löparfest; Run4Fun som detta år kommer äga rum på Happy Tammsvik i Upplands Bro.

dejtingsidor norrland karta
Vin 890

Premiär för årgång 2012

dejtingsida för vänner youtube Nu har Högberga Vinfabrik släppt de första flaskorna av 890 (2012) på Systembolaget. Först ut är 890 Cabernet Sauvignon, svensk ek.

dejtingsajt gifta par
toscana-h2o-med-890

Slutsålt!

nätdejting bra presentation ideas Ytterligare tre av Högberga Vinfabriks viner 8.90 är nu slutsålda på Systembolaget. Det kan finnas enstaka flaskor kvar på Lidingö, Garnisonen och Fältöverstens Systembolag.

dejting på tv
energi

Tränings- och inspirationsdag

dejting zoosk jobs Lördagen den 18 april öppnar vi upp för en härligt energifull tränings- och inspirationsdag innehållande träning; löpning, styrka, yoga samt föreläsningar om träning, kost och personlig styling.

dejting för äldre
Göran Adlen

Trendrapport 2015

dejta långsamt engelska Trendrapport med Göran Adlén kommer även 2015 att äga rum hos oss på Högberga Gård. Det blir fjärde året i rad som vi är med och arrangerar detta fantastiska event. Något vi förstås är både glada och stolta över.

nätdejting dn arkiv
Pålle

Snabbare än någonsin.

dejta män med barn quilts Det har verkligen hänt - vi kan knappt tro det! Nu finns det inga ursäkter av typen BILKAOS längre. Vi har klockat restiden från vår ytterdörr till Centralen. 15 minuter till Roslagstull, 25 minuter till Centralen och 40 minuter till Arlanda. Norra länken - We like it a lot!

dejting via mobilen jönköping
hattfnatt

Hattfnatt på Högberga Gård

nätdejting statistik danmark En Cylinderhatt, ett plommonstop eller en Chapeau-Claque. En modern hatt från Loevenich eller av finaste märket Whiteley. Hos oss finns hattar att låna för alla slags tillställningar och något för alla smaker.

dejta sin fru korsord
Tomtar

Nyheter på årets julbord!

dejta 20 år äldre man synonym Kanelstång. Nejlika och pomerans. Saffran, ingefära och äpplen. Julen på Högberga Gård på Lidingö, doftar som på mormors tid.

att dejta
Tommy Eriksson

Tommy Eriksson vidare i Årets Kock 2015

andlig dejtingsida exempel Årets Kock är Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling och i år har totalt 122 tävlingsbidrag skickats in. Idag har 12 kockar fått beskedet att de gått vidare till semifinal, däribland vår kökschef Tommy Eriksson.

wf dejting råd
skal

Nytt rekord + 10 %

gratis date app norge Vi är mycket stolta över att idag kunna berätta att vi fortsätter vår framgångssaga här på Högberga Gård. År 2013 summerades som det bästa året hittills och nu pekar prognosen för 2014 på nytt rekordår.

otrohet dejting jämtland
Hotellrum Lidingö

Ny design på 14 hotellrum

dejtingsidor göteborg xc90 Under sommaren har ytterligare 14 hotellrum fått ny design och inredning i Stora flygeln. I denna byggnad ligger också Högberga Vinfabrik vilken vi hämtat inspiration från till utformningen av rummen.

gratis dejting telefon infolinia
vinmakare

Högberga Vinfabrik är Årets Företagare

nätdejting funkar inte comhem Organisationen Företagarna Lidingö har utsett Högberga Vinfabrik och dess grundare; Per Hallgren, Johan Zälle och Johan Hjort till Årets Företagare 2013.

dejtingsajt västerås jobb
vinmakare i Toscana

Högberga Vinfabrik + The Winery Hotel = sant!

dejtingsajt australien pris The Winery Hotel, Ejnar Söders nya koncepthotell med fokus på vin, samarbetar med Högberga Vinfabrik, Sveriges enda toscanska Vinfabrik.

dejting på nätet
kock

Silver i Årets Möteskock 2014

dejting gotland När tävlingen Årets Möteskock 2014 avslutades stod Högberga Gårds kökschef, Tommy Eriksson som silvermedaljör. Från konferensanläggningar runt om i landet var 24 av Sveriges bästa kockar nominerade och stämningen var hög i Aveqias lokaler i Stockholm.

dejtingsajt recension
skål

Nytt rekordår!

match date wiki Redan i september stod det klart att det skulle komma att bli ett nytt rekordår här på Högberga Gård. Vi tackar alla våra kunder som ger oss förtroendet att arrangera era viktiga möten, briljanta bröllop och fantastiska fester.

dejting via mobilen malmö
kinarummet

Ny interiör i Kinarummet

dejta nätet billigt En av Högberga Gårds mest älskade miljöer är det unika Kinarummet. Här omsluts du av en lugn men ändå stark atmosfär. Vid den sprakande brasan. Uppkurad i en skön fåtölj. Eller i baren som är öppen till sent varje kväll.

dejtingsajter för gifta män
Högberga Gård Herrgården

Fler nyheter i vårt pressrum

dejtingprogram tv 3 online Samtliga nyheter och pressmeddelande finner du i vårt pressrum på My Newsdesk.

dejtingsida gratis online
dejt tjejer