pop up office

muslimsk dejtingsida exempel Pop up [email protected]

25 augusti, 2015

dejtingsidor för ensamstående föräldrar namn Nu öppnar vi upp herrgården för mötesgäster och egenföretagare som behöver mobila kontor i inspirerande, kreativa miljöer.

dejta filippinska tjejer dejta rätt lottorad POP UP-KONTOR HÖGT OVAN VARDAGEN

nätdejting gratis för unga hjärtan Idag behöver ett kontor inte nödvändigtvis vara ett rum med fyra väggar och en dörr som går att stänga. Det som ​många gånger värdesätts mer är kreativa och inspirerande miljöer med snabb internetuppkoppling och alltfler väljer att jobba från olika platser, som passar tillfället. Därför öppnar vi nu på Högberga Gård upp för flexibla och mobila kontor för mötesgäster som vill jobba i väntan på flyget, på nästa möte eller utnyttja ledtider för ett fokuserat arbetspass.

dejta kändis - Vi försöker vara lyhörda för våra gäster och hitta nya lösningar för deras behov utan att krångla till det, säger hotelldirektör Tina Dernelid.

dejtingsajter för skilda världar - Här är det bara att slå sig ner, beställa en espresso eller något att äta och slå upp laptopen.

Vi erbjuder platser i och runtom herrgården. I bekväma fåtöljer i Kinarummet, på den soldränkta terrassen eller i en gunga på berget med obruten havsutsikt. Det finns fritt wi-fi 100/100 som når långt utanför husets väggar och möjlighet att beställa enklare mat och dryck från en speciellt anpassad barmeny. För den som söker avskildhet finns möjlighet att arbeta i lugn och ro i något av grupprummen.

nätdejting vad ska man skriva yrkesdagbok Gästerna kan med fördel komma kvällen före ett möte och hinna jobba tills mötet startar morgonen därefter. Möjligheten finns att gå upp i ottan och kombinera tidiga arbetsuppgifter med ett pass morgongympa eller sitta uppe sent framför datorn och avsluta med en drink i baren - eller samla tankarna under en promenad i de grönskande omgivningarna.

- Kreativa miljöer föder kreativa idéer och vi hoppas att detta koncept uppskattas av alla våra moderna och mobila mötesgäster, säger Tina Dernelid.

Intresserad av att veta mer? Kontakta oss på [email protected] eller
08-546 46 100.

dejtingsidor bäst i test
Bardisken på Vattenverket - Högberga Bakficka

Nu öppnar vi Högberga Bakficka

dejtingsajter test 2015 tickets Fredagen den 10 augusti öppnar vi upp vår sköna bakficka; Vattenverket vid Kottlasjön. Här kan ni njuta av nybryggt kaffe och sju sorters kakor, Tommys smarriga smörgås med oxbringa, en nybryggd lager på terrassen eller ett glas rosé...

dejta en tjej
Göran Adlén och Janne Schaffer vid havet på Högberga Gård

Trendrapport 2018 - Av och med Göran Adlén

dejta linköping xc Välkomna till årets trendrapport, den 13 november 2018! ”Framtidsmanifestet 2020 - helvete eller eufori” av och med Göran Adlén. Årets sidekick: Janne Schaffer. Boka-tidigt-erbjudande fram t o m 31/8.

nätdejting historia de
Flyt Stockholm segelbåt som deltar i ÅF Offshore Race

FLYT Stockholm – i ÅFOR 2018

bra dejtingsida unga vuxna Under förmiddagen den 3 juli seglade vår havsdrottning FLYT Stockholm in som femte båten över mållinjen i ÅF Offshore Race 2018.

thai date norge
Trip Advisor utmärkelse

TripAdvisor® Certificate of Excellence 2018

dejtingsidor sport Vi är mycket stolta och glada att ta emot utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence 2018. Stort tack till alla fina gäster för att ni engagerar er och delar med er av era upplevelser hos oss!

dejting presentation mall exempel
Herrgårdskonferens vid havet och Stockholms inlopp

GDPR

dejtingsajter gifta personer Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen(GDPR). I samband med den nya GDPR-lagen behöver vi informera om hur vi hanterar dina personuppgifter.

gratis dejting utan medlemskap
Segelbåten FLYT Stockholm utanför Högberga Gård på Lidingö

Vi har blivit med segelbåt

date chat room Vilket underbart flyt!! Vi har blivit med segelbåt! En helt nybyggd Arcona 465 Performance Cruiser i kolfiber vid namn FLYT Stockholm. Denna bedårande skönhet beräknas glida in i Stockholms skärgård i mitten av maj och kan bokas hos oss på Högberga från och med 1 juni.

dejt trt 6
Lars carlén och Carl magnus Palm

Gratis föreläsning - "Få det gjort"

dejting 65+ Fredagen den 4 maj har du möjlighet att lyssna till fantastiska Lars Carlén och Carl Magnus Palm hos oss - helt kostnadsfritt. Det bjuds på frukost och föreläsningen "Få det gjort - Våga skapa skräp!"

muslimsk dejtingsajt
Vattenverket vid Kottlasjön

Vi blir med bakficka!

dejta läkarstudent antagning När drömmar blir verklighet! Ölkafé, festvåning och mikrobryggeri. Friluftsaktiviteter, lek och gårdsbutik. Det gamla vattenverket vid Kottlasjön på Lidingö väcks till liv igen i regi av oss på Högberga Gård.

dejta i new york city
Fredag 13.00 med Göran Adlén

Inbjudan - Fredag 13.00 med Adlén!

dejtingsajt 40+ Fredagen den 23 mars har du möjlighet att lyssna till fantastiska Göran Adlén hos oss - helt kostnadsfritt. Då bjuds föreläsningen "Framgångsbedrägeriet - revolten mot prestationssamhället".

nackdelar med nätdejting
Black Friday Sale 2017 - Havsspa ingår

Black Friday Sale!

dejt i helsingborg Boka er nästa konferens under Black Friday - den 24 november - och få exklusiv ensamrätt till Högberga Havsspa.

dejtingsajt affär youtube
Julmarknad snö entré på Högberga Gård

Högtidlig Julmarknad

dejtingsajt för unga under 18 oktober Den 2-3 december bjuder vi åter in till en ovanligt skön julmarknad med bland annat försäljning av konst, smycken, fina hantverk, härproducerade delikatesser och mycket mer.

nätdejting för rika rollista
Julklappar under granen

Godhet under våra julgranar

sms date pick up Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

dejta någon med adhd recension
vernissage

Vernissage

nätdejting malmö Den 1 oktober bjuder vi, tillsammans med konstnärerna; Sigríður Huld Ingvarsdóttir, Tina Lilja, James Cowper och Theodora Daniela Capăt in till vernissage på Högberga Gård mellan kl 12-16. Det bjuds på bubbel och tilltugg.

dejting för gamers
Svenskt vin på export från Lidingö till Toscana

Svenskt vin på export - från Högberga Vinfabrik

dejta mig lyrics Vårt egenproducerade rödvin från Högberga Vinfabrik är väcker nyfikenhet även utanför landets gränser. Nu säljs det inte bara i Sverige utan exporteras även tillbaka till druvornas ursprung, i Toscana i Italien.

bok om nätdejting exempel
Magnus Wallin och Johanna Rampitsch

Tar plats i Stockholm Culinary Team

dejtingsajt vänner citat Vårt köksteam fortsätter visa framgångar på tävlingsarenan. I dag blev det officiellt att två av våra unga talangerna i köket, Johanna Rampitsch och Magnus Wallin, tagit varsin prestigefylld plats i Stockholm Culinary Team. Mot OS!

date match gasquet nadal
ta

TripAdvisor® Certificate of Excellence 2017

sms date erfahrungsbericht Vi är mycket stolta och glada att ta emot utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence 2017. Stort tack till alla fina gäster för att ni engagerar er och delar med er av era upplevelser hos oss!

dejtingsidor presentation ideas
Victor Magdeburg

Guld till vår Victor i kocktävlingen Copper Skillet

dejtingsidor usa Den svenska vinnaren i juniorklassen av årets uttagning i kocktävlingen Copper Skillet 2017 blev Victor Magdeburg. Därmed får Victor representera Sverige i Europafinalen i London.

dejtingsajter vilken är bäst väggrepp
Tesla-laddare Destination Charger, elbilladdare på konferenshotell på Lidingö

Två nya Destination Charger från Tesla

dejta yngre killar på Vi är riktigt stolta över att vi nu i samarbete med Tesla kan erbjuda två Destination Charger till våra tidigare 8 vanliga elbilsladdare på parkeringen. Välkommen att köra fram, koppla in och koppla av!

fakta om dejtingsajter gratis
Tommy Eriksson i Svenska Kocklandslagets uniform

Tommy Eriksson - Ny lagkapten i Svenska Kocklandslaget

dejta gifta män Sveriges nya kocklandslag har satts samman och som nyutnämnd lagkapten står Tommy Eriksson, gastronomisk ledare på Högberga Gård. Med siktet inställt på VM- och OS-guld!

sajt za dejting jönköping
Victor Magdeburg kock på Högberga Gård

Dubbla kocklandslagsplatser!

dejtingsajt 55+ För två veckor sedan var det vår Tommy som knep en plats i Svenska Kocklandslaget och idag kom nästa fantastiska nyhet. Vår yngsta kock, 22-åriga Victor Magdeburg, kliver nu in på en prestigefylld plats i Juniorkocklandslaget.

nätdejting konversation verb
Druvplockning som ingår i utbildningen till vinmakare

Högberga Vinfabrik startar exklusiv utbildning

dejta en kvinna med barn Högberga Vinfabrik och Scandinavian Wine Academy, Vinkällan, startar Sveriges första vinmakarutbildning. En ettårig utbildning som ger den praktiska och teoretiska kunskap som krävs för att driva eget vineri.

gratis nätdejting app
Tommy Eriksson i Svenska Kocklandslagets uniform

Vår Tommy Eriksson tar plats i Svenska Kocklandslaget

dejta flera tjejer samtidigt chords Oj. Det här är stort för oss! Vi har precis nåtts av det otroligt glada beskedet att vår Gastronomiska ledare, Tommy Eriksson, nu tar en prestigefylld plats i Svenska Kocklandslaget.

gratis dejtingsidor för unga
Årets Möteskock

Årets Möteskock 2017

dejtingsajter göteborg Välkommen till en smakfull mässa med kulinarisk guldkant. Den 18 april möts 24 av Sveriges bästa möteskockar på Aveqia i Stockholm och gör upp om titeln; Årets Möteskock. Vår Magnus Wallin är en av de tävlande.

nätdejting ta kontakt wien
Öl från Högberga mikrobryggeri framför brasan i herrgården

Senaste från vårt mikrobryggeri

dejt restaurang malmö Efter succén med Högberga Julöl och Winterale fortsätter resan i vårt mikrobryggeri. Aktuellt just nu; Guldrush som är en fruktig golden ale - samt Panacé, en ljus belgisk ale.

smsdate
Peppe Ekmark föreläsning sälj

Inbjudan - gratis föreläsning!

bästa dejtingsidan för unga aktiesparare Tisdagen den 7 februari kl. 19.00 har du möjlighet att lyssna till fantastiska Peppe Ekmark hos oss - helt kostnadsfritt. Vill du veta vad det innebär att leda, leva och sälja med kärlek.? Då är detta definitivt kvällen för dig!

dejtingsajter för kristna webbkryss
Högberga Havsspa med varm källa vid Stockholms inlopp

Sköna söndag

dejt cafe malmö Nu öppnar vi upp Högberga Havsspa och bjuder in till extra sköna söndagar vid havet. Och visst går det bra att även starta en riktigt skön söndag med en riktigt skön brunch tillsammans i herrgården.

nätdejting debatt svt
Bröllop blomma

Provätning bröllopsmeny

nätdejting bästa sidan om Planerar ni bröllop? Eller har ni redan bokat bröllop hos oss under 2017/2018? Fredagen den 10 mars ges ni möjlighet att proväta hela vår bröllopsmeny till specialpris.

dejting app iphone xcode
Trendspanaren

Trendrapport 2017

dejting på facebook ipad Trendrapport med Göran Adlén kommer även i år att äga rum hos oss på Högberga Gård. Tisdagen den 14 februari kl 09.30-21.30. "Liten, snabb och fylld med kärlek".

dejta utan medlemskap
Stockholm Culinary Team

Guldmiddag - Välkommen!

bästa dejtingprofilen I oktober tog vår Tommy, tillsammans med Stockholm Culinary Team hem guldet i OS i Tyskland. Detta ska firas med en helkväll hos oss på Högberga Gård. Onsdagen den 11 januari.

bedragare på dejtingsidor
Julmarknad snö entré på Högberga Gård

Högtidlig Julmarknad

chat date sites free 10-11 december öppnar ​vi upp dörrarna och bjuder in till en ovanligt skön julmarknad med bland annat världsberömd konst, fint hantverk och härproducerade delikatesser.

dejtingapp aftonbladet
Julklappar under granen

Godhet under våra julgranar

vilken dejtingsajt bäst jobb Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

dejta jungfru jordtecken
Stockholm Culinary Team

OS-guld till Tommy och Stockholm Culinary Team

dejtsida för unga - Grand slam för Stockholm Culinary Team och vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson. Nu firar vi inte mindre än trippla OS-guld!

dejtingsajt karlstad flygplats
Tommy Eriksson

Med sikte på OS-guld

dejtingsajt vänner quotes I dag åker vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson, tillsammans med Stockholm Culinary Team, till matlagnings-OS i tyska Erfurt för att försvara guldet.

dejting för 55+
Tina_Dernelid

Ny delägare

nätdejting malmö opera ​Vår hotelldirektör Tina Dernelid tar nu steget in som delägare i driftsbolaget Högberga Gård och den därmed fyra personer starka ägargruppen tar ett gemensamt grepp om nuläget för att utvecklas mot framtiden.

dejtingsajter utländska nummer
Druvodling vid Stockholms inlopp på Högberga Gård Hotell och Konferens

Egen druvodling

dejting via mobilen telia Nu tar våra vinmakare ännu ett steg närmre kärnan och odlar egna druvor utanför vår herrgård. I dagarna har 40 plantor av druvan Pinot Noir satts i jorden och därmed inleds ännu en epok i vinfabrikens gränslösa historia.

dejtingsajter social fobi wiki
En flaska Högberga Rosé från Högberga Vinfabrik öppnas

Världspremiär för Högberga Rosé

dejtingsajt otrogen utomlands För första gången i historien släpper Högberga Vinfabrik ett rosévin; Högberga Rosé. Av totalt 400 flaskor finns 100 att exklusivt avnjuta hos oss på Högberga Gård.

nätdejting argument youtube
Magnus Wallin från Högberga Gård tog silver i Årets Möteskock 2016

Silver i Årets Möteskock

dejtingsidor danmark job När tävlingen Årets Möteskock 2016 avslutades stod vår yngsta kock, Magnus Wallin, som silvermedaljör. Från konferensanläggningar runt om i landet var 24 av Sveriges bästa kockar nominerade och stämningen var hög i Münchenbryggeriets lokaler i Stockholm.

match date stories
Havsspa - varm källa med utsikt över Stockholms inlopp

Högberga Havsspa

bra presentationer dejting jämtland Nu öppnar vi upp Högberga Havsspa med en ny het spakälla insprängd i berget och med obruten utsikt över havet och Stockholms skyline.

nätdejting argument abort
Tommy Eriksson

Vår Tommy ska tävla i OS

date outfit vogue Vår gastronomiska ledare, Tommy Eriksson, har fått en plats i Stockholm Culinary Team och kommer att tävla i Olympiska spelen i matlagning i höst. Vi är så stolta, glada och förväntansfulla.

de bästa dejtingsidorna
Köksteam

Extravagant förstärkning i köket

nätdejting för unga ut Ny köksmästare, konditor och gastronomisk ledare. Vi är så glada att hälsa två nya, härliga medarbetare varmt välkomna till vårt team.

dejtingsajter norrland upplevelser
Göran Adlén

Kärlek, lycka, ingefära...

dejta via telefon nummer ... och en himla massa trender. Trenddagen femårsjubilerade hos oss på Högberga Gård och Göran Adlén bjöd på en av de viktigaste trendspaningarna någonsin, den som förflyttar fokus från jag till vi.

dejtingsidor under 18
Konferenslokal

VD-seminarium

vuxen dejting frågor Inbjudan! Onsdagen den 17 februari arrangerar Ledarskaparna ett kostnadsfritt seminarium hos oss på Högberga Gård, där de bland annat delar med sig av resultatet av årets VD-barometer.

nätdejtare lever lyckligare längre reaktionssträcka
skål

Nytt rekordår!

uppsats om nätdejting exempel Kärlek driver affärer på Högberga Gård - nya passionerade möteskoncept och fler bröllop ger nytt omsättningsrekord.

nätdejting råd med
Tommy Eriksson

Tommy till semifinal!

bra dejtingsajt presentation video Vår kökschef Tommy Eriksson är åter vidare i Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling; Årets Kock 2016. Detta blir tredje gången som Tommy går vidare till semifinalen i Årets Kock.

varningstecken nätdejting
Tommy Eriksson

Tommy vidare i Årets Kock!

dejta rumänska tjejer bilder Vår kökschef Tommy Eriksson är åter vidare i Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling; Årets Kock 2016. Detta blir tredje gången som Tommy tävlar vidare i Årets Kock.

dejta gratis online zdarma
890 vin

Vinfabriken skördar nya framgångar

dejtingsida för gifta oss Vinet 8.90 (2012) från Högberga Vinfabrik har i dagarna fått lysande kritik av dryckesskribenten Johan Franco Cereceda som beskriver det som ett överraskande med komplexitet och struktur.

att dejta en äldre kvinna
doubleexposed-puff

Välkommen på Vernissage

att tänka på innan dejt Ny spännande konstutställning på gång i vårt Galleri; "Paradise Doublyexposed" med Majid Modir. Välkommen på vernissage den 6/9!

nätdejting gratis för unga fakta
Janne Schaffer

Janne Shuffle gör entré

appar för dejting I dagarna gör Janne Shuffle, jo du läste rätt, entré på Högberga Gård. Det handlar om en ny ölsort med etikett av Lasse Åberg föreställande Janne Schaffer.

vill du gå på dejt med mig
pop up office

Pop up [email protected]

dejta osäker online Nu öppnar vi upp herrgården för mötesgäster och egenföretagare som behöver mobila kontor i inspirerande, kreativa miljöer.

sajtovi za dejting sidor
vreeswijk

Visor i det gröna med Jack Vreeswijk

gratis dejtingsidor 2015 ut Favorit i repris! Välkommen att njuta av vackra visor i det gröna söndagen den 30 augusti. Vi dukar upp vår klassiska brunchbuffé kl 11.30-14.30. Därefter äntrar Jack scenen.

hur många dejtar på nätet
Tommy Eriksson

Årets Möteskock 2015

nätdejting för gifta mig När tävlingen Årets Möteskock 2015 igår avslutades stod vår fantastiska kökschef, Tommy Eriksson, som segrare. Från anläggningar runt om i landet deltog 19 av Sveriges bästa möteskockar.

vad ska man göra efter första dejten
chef

Be our new #chef || #souschef

dejta på distans csn Nu söker vi ytterligare förstärkning av två färgstarka profiler till vårt kök; en hungrig kreativ kock med höga ambitioner samt en meriterad souschef med goda ledaregenskaper och hög energi.

nätdejting bilder gratis
run4fun

Inbjudan Run4Fun 2015

att dejta en skorpion Yes! Det har blivit dags. Vi har åter den stora äran att få vara med och bjuda in till branschens största löparfest; Run4Fun som detta år kommer äga rum på Happy Tammsvik i Upplands Bro.

dejtingcoach göteborg x2000
Vin 890

Premiär för årgång 2012

dejta 17 åring flashback Nu har Högberga Vinfabrik släppt de första flaskorna av 890 (2012) på Systembolaget. Först ut är 890 Cabernet Sauvignon, svensk ek.

nätdejting dåligt weed
toscana-h2o-med-890

Slutsålt!

elaine eksvärd nätdejting flashback Ytterligare tre av Högberga Vinfabriks viner 8.90 är nu slutsålda på Systembolaget. Det kan finnas enstaka flaskor kvar på Lidingö, Garnisonen och Fältöverstens Systembolag.

nätdejting danmark
energi

Tränings- och inspirationsdag

dejting profiltext lablue Lördagen den 18 april öppnar vi upp för en härligt energifull tränings- och inspirationsdag innehållande träning; löpning, styrka, yoga samt föreläsningar om träning, kost och personlig styling.

date tree definition
Göran Adlen

Trendrapport 2015

dejta gratis Trendrapport med Göran Adlén kommer även 2015 att äga rum hos oss på Högberga Gård. Det blir fjärde året i rad som vi är med och arrangerar detta fantastiska event. Något vi förstås är både glada och stolta över.

dejta kurdiska tjejer
Pålle

Snabbare än någonsin.

bra dejtingsida flashback x4 Det har verkligen hänt - vi kan knappt tro det! Nu finns det inga ursäkter av typen BILKAOS längre. Vi har klockat restiden från vår ytterdörr till Centralen. 15 minuter till Roslagstull, 25 minuter till Centralen och 40 minuter till Arlanda. Norra länken - We like it a lot!

date app asia
hattfnatt

Hattfnatt på Högberga Gård

dejtingsajt för unga under 18 augusti En Cylinderhatt, ett plommonstop eller en Chapeau-Claque. En modern hatt från Loevenich eller av finaste märket Whiteley. Hos oss finns hattar att låna för alla slags tillställningar och något för alla smaker.

jonathan jensen nätdejting
Tomtar

Nyheter på årets julbord!

dejtingsajt antal medlemmar lrf Kanelstång. Nejlika och pomerans. Saffran, ingefära och äpplen. Julen på Högberga Gård på Lidingö, doftar som på mormors tid.

dejtingsidor som är helt gratis hemsida
Tommy Eriksson

Tommy Eriksson vidare i Årets Kock 2015

roliga dejter i göteborg Årets Kock är Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling och i år har totalt 122 tävlingsbidrag skickats in. Idag har 12 kockar fått beskedet att de gått vidare till semifinal, däribland vår kökschef Tommy Eriksson.

dejtingsida herpes ut
skal

Nytt rekord + 10 %

dejting hemsidor chrome Vi är mycket stolta över att idag kunna berätta att vi fortsätter vår framgångssaga här på Högberga Gård. År 2013 summerades som det bästa året hittills och nu pekar prognosen för 2014 på nytt rekordår.

dejta på rätt sätt
Hotellrum Lidingö

Ny design på 14 hotellrum

dejtingsida 18 år Under sommaren har ytterligare 14 hotellrum fått ny design och inredning i Stora flygeln. I denna byggnad ligger också Högberga Vinfabrik vilken vi hämtat inspiration från till utformningen av rummen.

testa dejting gratis yrkesutbildningar
vinmakare

Högberga Vinfabrik är Årets Företagare

dejtingsajter under 18 göteborg Organisationen Företagarna Lidingö har utsett Högberga Vinfabrik och dess grundare; Per Hallgren, Johan Zälle och Johan Hjort till Årets Företagare 2013.

thai date chat
vinmakare i Toscana

Högberga Vinfabrik + The Winery Hotel = sant!

dejtingsajt för gifta kvinnor The Winery Hotel, Ejnar Söders nya koncepthotell med fokus på vin, samarbetar med Högberga Vinfabrik, Sveriges enda toscanska Vinfabrik.

bra dejtingsidor för unga aktiesparare
kock

Silver i Årets Möteskock 2014

nätdejting i bregott När tävlingen Årets Möteskock 2014 avslutades stod Högberga Gårds kökschef, Tommy Eriksson som silvermedaljör. Från konferensanläggningar runt om i landet var 24 av Sveriges bästa kockar nominerade och stämningen var hög i Aveqias lokaler i Stockholm.

dejting gävle kommun
skål

Nytt rekordår!

dejtingsajt norrland damer Redan i september stod det klart att det skulle komma att bli ett nytt rekordår här på Högberga Gård. Vi tackar alla våra kunder som ger oss förtroendet att arrangera era viktiga möten, briljanta bröllop och fantastiska fester.

nätdejting hp laptop
kinarummet

Ny interiör i Kinarummet

gratis kristen dejting frågor En av Högberga Gårds mest älskade miljöer är det unika Kinarummet. Här omsluts du av en lugn men ändå stark atmosfär. Vid den sprakande brasan. Uppkurad i en skön fåtölj. Eller i baren som är öppen till sent varje kväll.

dejtingsidor ukraina nyheter
Högberga Gård Herrgården

Fler nyheter i vårt pressrum

thai pongal date 2014 Samtliga nyheter och pressmeddelande finner du i vårt pressrum på My Newsdesk.

b2 nätdejting nackdelar
dejtingsida usa jobs