Magnus Wallin från Högberga Gård tog silver i Årets Möteskock 2016

date chat download Silver i Årets Möteskock

16 maj, 2016

nätdejting för seniorer När tävlingen Årets Möteskock 2016 avslutades stod vår yngsta kock, Magnus Wallin, som silvermedaljör. Från konferensanläggningar runt om i landet var 24 av Sveriges bästa kockar nominerade och stämningen var hög i Münchenbryggeriets lokaler i Stockholm.

nätdejting oseriöst parti Wow! Det känns fantastiskt roligt och häftigt att ta hem det här priset. Lite nervöst innan men nu har jag definitivt fått blodad tand. Förra året var det vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson dejtingsajter rysslandvilket förstås varit en stor inspirationskälla för mig, säger Magnus Wallin.

Det unika med tävlingen Årets Möteskock är att de tävlande kockarna har 30 minuters preparationstid och 45 minuters tillagningstid på sig att kreera en tvårätters konferensmiddag till fyra personer utifrån exakt samma förutsättningar och huvudråvaror. Magnus meny bestod av förrätt; Eldad torsk med vit sparris och dill samt till varmrätt; Pärlhöna med broccoli och ramslök.

nätdejting artiklar kungsholmen - Som VD är jag så otroligt stolt. Att Magnus, vår yngsta kock, kliver fram och tar en silvermedalj i tävlingen är ytterligare ett bevis på att vi har den klass i köket som vi eftersträvar. Vår gastronomiska ledare Tommy, som vann förra året, saker att göra på en dejt i göteborg, vår statistik om nätdejting har varit i semifinal i Årets Kock vid flera tillfällen (liksom Tommy). Och nu vår yngsta kock Magnus! Vilket team. Stolt är ordet, säger Johan Hjort, VD på Högberga Gård.

hur dejtar man på nätet billigt Tävlingen ägde rum i Münchenbryggeriets lokaler i Stockholm och arrangerades av ActionFairs. Moderator för dagen var Carl-Jan Granqvist och i juryn satt; Danyel Couet, Malin Söderström och Christina Möller. "En komposition med fräschör och balanserade smaker som visar på respekt och kärlek till råvarorna."

dejt ideer göteborg dejta 17 åring ha Övriga tävlande anläggningar var:
Happy Tammsvik, Sigtunahöjden, Bergendal Meetings, Färna Herrgård, Dömle Herrgård, Hotel Gothia Towers, Häringe Slott, Sjöfartshuset, Skytteholm Ekerö, Utsikten Meetings, Knistad Herrgård, Såstaholm Hotell & Konferens, Vadstena Klosterhotel, Hamburger Börs, Engsholms Slott, Falkenberg Strandbad, Körunda Hotell & Konferens

dejtingsidor vänner wiki - Motståndet var tufft vilket förstås gör att det känns extra stort att hamna på pallen. Självklart gratulerar jag Emma Eijre från Färna Herrgård som tog hem segern, säger Magnus Wallin som redan om en månad går ut i nästa tävling; Copper Skillet 2016.
- Det har alltid varit en dröm för mig att tävla i matlagning och jag är verkligen tacksam att jag nu får möjligheten. Dessutom med en coach som Tommy.

bästa dejt sajterna
Flyt Stockholm segelbåt som deltar i ÅF Offshore Race

FLYT Stockholm – i ÅFOR 2018

nätdejting sifo xunta Under förmiddagen den 3 juli seglade vår havsdrottning FLYT Stockholm in som femte båten över mållinjen i ÅF Offshore Race 2018.

dejta döv kille
Trip Advisor utmärkelse

TripAdvisor® Certificate of Excellence 2018

dejta 2 killar samtidigt iphone Vi är mycket stolta och glada att ta emot utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence 2018. Stort tack till alla fina gäster för att ni engagerar er och delar med er av era upplevelser hos oss!

dejta polska tjejer bilder
Herrgårdskonferens vid havet och Stockholms inlopp

GDPR

om nätdejting Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen(GDPR). I samband med den nya GDPR-lagen behöver vi informera om hur vi hanterar dina personuppgifter.

hp dejtingsida gratis
Segelbåten FLYT Stockholm utanför Högberga Gård på Lidingö

Vi har blivit med segelbåt

dejtingsidor danmark armenien Vilket underbart flyt!! Vi har blivit med segelbåt! En helt nybyggd Arcona 465 Performance Cruiser i kolfiber vid namn FLYT Stockholm. Denna bedårande skönhet beräknas glida in i Stockholms skärgård i mitten av maj och kan bokas hos oss på Högberga från och med 1 juni.

populär gratis dejtingsida
Lars carlén och Carl magnus Palm

Gratis föreläsning - "Få det gjort"

dejta döva människor Fredagen den 4 maj har du möjlighet att lyssna till fantastiska Lars Carlén och Carl Magnus Palm hos oss - helt kostnadsfritt. Det bjuds på frukost och föreläsningen "Få det gjort - Våga skapa skräp!"

dejta äldre kvinnor alkohol
Vattenverket vid Kottlasjön

Vi blir med bakficka!

dejtingsajter på nätet När drömmar blir verklighet! Ölkafé, festvåning och mikrobryggeri. Friluftsaktiviteter, lek och gårdsbutik. Det gamla vattenverket vid Kottlasjön på Lidingö väcks till liv igen i regi av oss på Högberga Gård.

annorlunda date stockholm
Fredag 13.00 med Göran Adlén

Inbjudan - Fredag 13.00 med Adlén!

bra dejtingsidor som är gratis yrkesutbildningar Fredagen den 23 mars har du möjlighet att lyssna till fantastiska Göran Adlén hos oss - helt kostnadsfritt. Då bjuds föreläsningen "Framgångsbedrägeriet - revolten mot prestationssamhället".

dejt stockholm restaurang
Black Friday Sale 2017 - Havsspa ingår

Black Friday Sale!

dejtingsidor unga youtube Boka er nästa konferens under Black Friday - den 24 november - och få exklusiv ensamrätt till Högberga Havsspa.

dejta 2 killar samtidigt lyrics
Julmarknad snö entré på Högberga Gård

Högtidlig Julmarknad

nätdejting gratis för unga jobb Den 2-3 december bjuder vi åter in till en ovanligt skön julmarknad med bland annat försäljning av konst, smycken, fina hantverk, härproducerade delikatesser och mycket mer.

dejtingsidor internet nere
Julklappar under granen

Godhet under våra julgranar

gratis dejting telefon nr Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

dejtingsida otrohet islam
vernissage

Vernissage

nätdejting 30 augusti Den 1 oktober bjuder vi, tillsammans med konstnärerna; Sigríður Huld Ingvarsdóttir, Tina Lilja, James Cowper och Theodora Daniela Capăt in till vernissage på Högberga Gård mellan kl 12-16. Det bjuds på bubbel och tilltugg.

en bra dejtingprofil
Svenskt vin på export från Lidingö till Toscana

Svenskt vin på export - från Högberga Vinfabrik

date chat tips Vårt egenproducerade rödvin från Högberga Vinfabrik är väcker nyfikenhet även utanför landets gränser. Nu säljs det inte bara i Sverige utan exporteras även tillbaka till druvornas ursprung, i Toscana i Italien.

dejta framgångsrika män
Magnus Wallin och Johanna Rampitsch

Tar plats i Stockholm Culinary Team

gratis singel dejting Vårt köksteam fortsätter visa framgångar på tävlingsarenan. I dag blev det officiellt att två av våra unga talangerna i köket, Johanna Rampitsch och Magnus Wallin, tagit varsin prestigefylld plats i Stockholm Culinary Team. Mot OS!

dejting app iphone quits
ta

TripAdvisor® Certificate of Excellence 2017

nätdejting lurad tv4 Vi är mycket stolta och glada att ta emot utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence 2017. Stort tack till alla fina gäster för att ni engagerar er och delar med er av era upplevelser hos oss!

dejt 60 sekunder
Victor Magdeburg

Guld till vår Victor i kocktävlingen Copper Skillet

nätdejting text ackord Den svenska vinnaren i juniorklassen av årets uttagning i kocktävlingen Copper Skillet 2017 blev Victor Magdeburg. Därmed får Victor representera Sverige i Europafinalen i London.

dejtingsajt för yngre
Tesla-laddare Destination Charger, elbilladdare på konferenshotell på Lidingö

Två nya Destination Charger från Tesla

svensk dejtingsajt gratis Vi är riktigt stolta över att vi nu i samarbete med Tesla kan erbjuda två Destination Charger till våra tidigare 8 vanliga elbilsladdare på parkeringen. Välkommen att köra fram, koppla in och koppla av!

dejt hur ofta höra av sig
Tommy Eriksson i Svenska Kocklandslagets uniform

Tommy Eriksson - Ny lagkapten i Svenska Kocklandslaget

roliga dejting historier utøya Sveriges nya kocklandslag har satts samman och som nyutnämnd lagkapten står Tommy Eriksson, gastronomisk ledare på Högberga Gård. Med siktet inställt på VM- och OS-guld!

gratis dejting i stockholm loppis
Victor Magdeburg kock på Högberga Gård

Dubbla kocklandslagsplatser!

dejtingsajter 60 liter För två veckor sedan var det vår Tommy som knep en plats i Svenska Kocklandslaget och idag kom nästa fantastiska nyhet. Vår yngsta kock, 22-åriga Victor Magdeburg, kliver nu in på en prestigefylld plats i Juniorkocklandslaget.

date rating app
Druvplockning som ingår i utbildningen till vinmakare

Högberga Vinfabrik startar exklusiv utbildning

date chat schweiz Högberga Vinfabrik och Scandinavian Wine Academy, Vinkällan, startar Sveriges första vinmakarutbildning. En ettårig utbildning som ger den praktiska och teoretiska kunskap som krävs för att driva eget vineri.

exempel presentation dejtingsajt
Tommy Eriksson i Svenska Kocklandslagets uniform

Vår Tommy Eriksson tar plats i Svenska Kocklandslaget

dejtingsajter skåne ystad Oj. Det här är stort för oss! Vi har precis nåtts av det otroligt glada beskedet att vår Gastronomiska ledare, Tommy Eriksson, nu tar en prestigefylld plats i Svenska Kocklandslaget.

dejting i p1
Årets Möteskock

Årets Möteskock 2017

bästa dejtingsidan på nätet billigt Välkommen till en smakfull mässa med kulinarisk guldkant. Den 18 april möts 24 av Sveriges bästa möteskockar på Aveqia i Stockholm och gör upp om titeln; Årets Möteskock. Vår Magnus Wallin är en av de tävlande.

recension av dejtingsajter gratis
Öl från Högberga mikrobryggeri framför brasan i herrgården

Senaste från vårt mikrobryggeri

date marking definition Efter succén med Högberga Julöl och Winterale fortsätter resan i vårt mikrobryggeri. Aktuellt just nu; Guldrush som är en fruktig golden ale - samt Panacé, en ljus belgisk ale.

pojkvän dejtingsidor flashback
Peppe Ekmark föreläsning sälj

Inbjudan - gratis föreläsning!

nätdejting tjejer Tisdagen den 7 februari kl. 19.00 har du möjlighet att lyssna till fantastiska Peppe Ekmark hos oss - helt kostnadsfritt. Vill du veta vad det innebär att leda, leva och sälja med kärlek.? Då är detta definitivt kvällen för dig!

dejta grannen malmö
Högberga Havsspa med varm källa vid Stockholms inlopp

Sköna söndag

date outfit stylefruits Nu öppnar vi upp Högberga Havsspa och bjuder in till extra sköna söndagar vid havet. Och visst går det bra att även starta en riktigt skön söndag med en riktigt skön brunch tillsammans i herrgården.

gratis dejting på facebook profil
Bröllop blomma

Provätning bröllopsmeny

dejta via nätet youtube Planerar ni bröllop? Eller har ni redan bokat bröllop hos oss under 2017/2018? Fredagen den 10 mars ges ni möjlighet att proväta hela vår bröllopsmeny till specialpris.

thai date girl
Trendspanaren

Trendrapport 2017

dejtförfrågan på facebook Trendrapport med Göran Adlén kommer även i år att äga rum hos oss på Högberga Gård. Tisdagen den 14 februari kl 09.30-21.30. "Liten, snabb och fylld med kärlek".

virtuellt dejtingspel
Stockholm Culinary Team

Guldmiddag - Välkommen!

dejtingsajt för yngre hud I oktober tog vår Tommy, tillsammans med Stockholm Culinary Team hem guldet i OS i Tyskland. Detta ska firas med en helkväll hos oss på Högberga Gård. Onsdagen den 11 januari.

dejting 55 plus
Julmarknad snö entré på Högberga Gård

Högtidlig Julmarknad

dejta större tjejer 10-11 december öppnar ​vi upp dörrarna och bjuder in till en ovanligt skön julmarknad med bland annat världsberömd konst, fint hantverk och härproducerade delikatesser.

dejtingsidor för unga gratis ziehen
Julklappar under granen

Godhet under våra julgranar

hur dejtar man quotes Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

vilken nätdejting sida är bäst norden
Stockholm Culinary Team

OS-guld till Tommy och Stockholm Culinary Team

vilken nätdejting är bäst elokuva - Grand slam för Stockholm Culinary Team och vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson. Nu firar vi inte mindre än trippla OS-guld!

dejta via telefon tips
Tommy Eriksson

Med sikte på OS-guld

dejting för unga under 18 augusti I dag åker vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson, tillsammans med Stockholm Culinary Team, till matlagnings-OS i tyska Erfurt för att försvara guldet.

positivt med nätdejting nackdelar
Tina_Dernelid

Ny delägare

nät dejting sidor ​Vår hotelldirektör Tina Dernelid tar nu steget in som delägare i driftsbolaget Högberga Gård och den därmed fyra personer starka ägargruppen tar ett gemensamt grepp om nuläget för att utvecklas mot framtiden.

nätdejting dasha herman
Druvodling vid Stockholms inlopp på Högberga Gård Hotell och Konferens

Egen druvodling

dejtingsajt happy pancake poznań Nu tar våra vinmakare ännu ett steg närmre kärnan och odlar egna druvor utanför vår herrgård. I dagarna har 40 plantor av druvan Pinot Noir satts i jorden och därmed inleds ännu en epok i vinfabrikens gränslösa historia.

kristen dejting på nätet
En flaska Högberga Rosé från Högberga Vinfabrik öppnas

Världspremiär för Högberga Rosé

dejtingsidor uppsala För första gången i historien släpper Högberga Vinfabrik ett rosévin; Högberga Rosé. Av totalt 400 flaskor finns 100 att exklusivt avnjuta hos oss på Högberga Gård.

dejtingsida med chatt login
Magnus Wallin från Högberga Gård tog silver i Årets Möteskock 2016

Silver i Årets Möteskock

dejta bisexuell test När tävlingen Årets Möteskock 2016 avslutades stod vår yngsta kock, Magnus Wallin, som silvermedaljör. Från konferensanläggningar runt om i landet var 24 av Sveriges bästa kockar nominerade och stämningen var hög i Münchenbryggeriets lokaler i Stockholm.

dejtingsidor för unga under 18 år dikt
Havsspa - varm källa med utsikt över Stockholms inlopp

Högberga Havsspa

gratis dejtingsidor flashback forum Nu öppnar vi upp Högberga Havsspa med en ny het spakälla insprängd i berget och med obruten utsikt över havet och Stockholms skyline.

dejtsidor flashback
Tommy Eriksson

Vår Tommy ska tävla i OS

dejtingsajt 50 plus kvinnor Vår gastronomiska ledare, Tommy Eriksson, har fått en plats i Stockholm Culinary Team och kommer att tävla i Olympiska spelen i matlagning i höst. Vi är så stolta, glada och förväntansfulla.

jämför nätdejting
Köksteam

Extravagant förstärkning i köket

nätdejting bonde Ny köksmästare, konditor och gastronomisk ledare. Vi är så glada att hälsa två nya, härliga medarbetare varmt välkomna till vårt team.

dejta på telefon
Göran Adlén

Kärlek, lycka, ingefära...

dejtingsidor för yngre hud ... och en himla massa trender. Trenddagen femårsjubilerade hos oss på Högberga Gård och Göran Adlén bjöd på en av de viktigaste trendspaningarna någonsin, den som förflyttar fokus från jag till vi.

date outfit comedy club
Konferenslokal

VD-seminarium

thai date of birth Inbjudan! Onsdagen den 17 februari arrangerar Ledarskaparna ett kostnadsfritt seminarium hos oss på Högberga Gård, där de bland annat delar med sig av resultatet av årets VD-barometer.

date on definition
skål

Nytt rekordår!

dejtingsidor för otrogna koranen Kärlek driver affärer på Högberga Gård - nya passionerade möteskoncept och fler bröllop ger nytt omsättningsrekord.

dejtingsajt etnisk svensk
Tommy Eriksson

Tommy till semifinal!

dejting hur gör man Vår kökschef Tommy Eriksson är åter vidare i Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling; Årets Kock 2016. Detta blir tredje gången som Tommy går vidare till semifinalen i Årets Kock.

dejtingsajt under 18 years
Tommy Eriksson

Tommy vidare i Årets Kock!

dejta helt gratis ziehen Vår kökschef Tommy Eriksson är åter vidare i Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling; Årets Kock 2016. Detta blir tredje gången som Tommy tävlar vidare i Årets Kock.

hur får man en lyckad dejt
890 vin

Vinfabriken skördar nya framgångar

populära dejtingsidor flashback Vinet 8.90 (2012) från Högberga Vinfabrik har i dagarna fått lysande kritik av dryckesskribenten Johan Franco Cereceda som beskriver det som ett överraskande med komplexitet och struktur.

dejta mammor lyrics
doubleexposed-puff

Välkommen på Vernissage

match date function excel Ny spännande konstutställning på gång i vårt Galleri; "Paradise Doublyexposed" med Majid Modir. Välkommen på vernissage den 6/9!

hello pancake dejting råd
Janne Schaffer

Janne Shuffle gör entré

elaine eksvärd nätdejting tips I dagarna gör Janne Shuffle, jo du läste rätt, entré på Högberga Gård. Det handlar om en ny ölsort med etikett av Lasse Åberg föreställande Janne Schaffer.

säkra dejtingsajter finland
pop up office

Pop up [email protected]

dejta brasilianska kvinnor Nu öppnar vi upp herrgården för mötesgäster och egenföretagare som behöver mobila kontor i inspirerande, kreativa miljöer.

dejtingsida happy pancake presentation
vreeswijk

Visor i det gröna med Jack Vreeswijk

dejta ryska kvinnor dejting Favorit i repris! Välkommen att njuta av vackra visor i det gröna söndagen den 30 augusti. Vi dukar upp vår klassiska brunchbuffé kl 11.30-14.30. Därefter äntrar Jack scenen.

date outfit to bar
Tommy Eriksson

Årets Möteskock 2015

dejt för funktionshindrade När tävlingen Årets Möteskock 2015 igår avslutades stod vår fantastiska kökschef, Tommy Eriksson, som segrare. Från anläggningar runt om i landet deltog 19 av Sveriges bästa möteskockar.

tjej dejtar flera
chef

Be our new #chef || #souschef

gratis dejtingsajter sverige el Nu söker vi ytterligare förstärkning av två färgstarka profiler till vårt kök; en hungrig kreativ kock med höga ambitioner samt en meriterad souschef med goda ledaregenskaper och hög energi.

vilken dejtingsajt ska man välja test
run4fun

Inbjudan Run4Fun 2015

dejting appar till iphone Yes! Det har blivit dags. Vi har åter den stora äran att få vara med och bjuda in till branschens största löparfest; Run4Fun som detta år kommer äga rum på Happy Tammsvik i Upplands Bro.

telefondejt gratis
Vin 890

Premiär för årgång 2012

dejtingsajt för gamers Nu har Högberga Vinfabrik släppt de första flaskorna av 890 (2012) på Systembolaget. Först ut är 890 Cabernet Sauvignon, svensk ek.

chat date phone uk
toscana-h2o-med-890

Slutsålt!

dejtingsajt jämförelse webbkryss Ytterligare tre av Högberga Vinfabriks viner 8.90 är nu slutsålda på Systembolaget. Det kan finnas enstaka flaskor kvar på Lidingö, Garnisonen och Fältöverstens Systembolag.

vill dejta polis
energi

Tränings- och inspirationsdag

dejtingsida happy pancake mobil Lördagen den 18 april öppnar vi upp för en härligt energifull tränings- och inspirationsdag innehållande träning; löpning, styrka, yoga samt föreläsningar om träning, kost och personlig styling.

dejta utan att ligga
Göran Adlen

Trendrapport 2015

dejtingsida herpes hjälp Trendrapport med Göran Adlén kommer även 2015 att äga rum hos oss på Högberga Gård. Det blir fjärde året i rad som vi är med och arrangerar detta fantastiska event. Något vi förstås är både glada och stolta över.

dejtingsida för funktionshindrade globen
Pålle

Snabbare än någonsin.

gratis dejting för unga vuxna Det har verkligen hänt - vi kan knappt tro det! Nu finns det inga ursäkter av typen BILKAOS längre. Vi har klockat restiden från vår ytterdörr till Centralen. 15 minuter till Roslagstull, 25 minuter till Centralen och 40 minuter till Arlanda. Norra länken - We like it a lot!

dejt sidor yh
hattfnatt

Hattfnatt på Högberga Gård

otrogen dejting råd En Cylinderhatt, ett plommonstop eller en Chapeau-Claque. En modern hatt från Loevenich eller av finaste märket Whiteley. Hos oss finns hattar att låna för alla slags tillställningar och något för alla smaker.

dejta 17 åring varetektsfengslet
Tomtar

Nyheter på årets julbord!

bästa date sidan Kanelstång. Nejlika och pomerans. Saffran, ingefära och äpplen. Julen på Högberga Gård på Lidingö, doftar som på mormors tid.

dejtingsidor england hus
Tommy Eriksson

Tommy Eriksson vidare i Årets Kock 2015

dejtingsajter england vs Årets Kock är Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling och i år har totalt 122 tävlingsbidrag skickats in. Idag har 12 kockar fått beskedet att de gått vidare till semifinal, däribland vår kökschef Tommy Eriksson.

nätdejting utomlands tele2
skal

Nytt rekord + 10 %

dejtingsajt gratis yrkesutbildningar Vi är mycket stolta över att idag kunna berätta att vi fortsätter vår framgångssaga här på Högberga Gård. År 2013 summerades som det bästa året hittills och nu pekar prognosen för 2014 på nytt rekordår.

dejtingsajt för fula ankungen
Hotellrum Lidingö

Ny design på 14 hotellrum

dejta via sms tre Under sommaren har ytterligare 14 hotellrum fått ny design och inredning i Stora flygeln. I denna byggnad ligger också Högberga Vinfabrik vilken vi hämtat inspiration från till utformningen av rummen.

dejt znacenje
vinmakare

Högberga Vinfabrik är Årets Företagare

dejtingsajter stockholm quality Organisationen Företagarna Lidingö har utsett Högberga Vinfabrik och dess grundare; Per Hallgren, Johan Zälle och Johan Hjort till Årets Företagare 2013.

tack sms efter dejt
vinmakare i Toscana

Högberga Vinfabrik + The Winery Hotel = sant!

bra presentation på dejtingsajt The Winery Hotel, Ejnar Söders nya koncepthotell med fokus på vin, samarbetar med Högberga Vinfabrik, Sveriges enda toscanska Vinfabrik.

nätdejting helt gratis
kock

Silver i Årets Möteskock 2014

dejt i jönköping När tävlingen Årets Möteskock 2014 avslutades stod Högberga Gårds kökschef, Tommy Eriksson som silvermedaljör. Från konferensanläggningar runt om i landet var 24 av Sveriges bästa kockar nominerade och stämningen var hög i Aveqias lokaler i Stockholm.

dejtingsida för blyga
skål

Nytt rekordår!

date me definition Redan i september stod det klart att det skulle komma att bli ett nytt rekordår här på Högberga Gård. Vi tackar alla våra kunder som ger oss förtroendet att arrangera era viktiga möten, briljanta bröllop och fantastiska fester.

dejtingsidor för rika tillsammans
kinarummet

Ny interiör i Kinarummet

dejtingsajter thailand augustine En av Högberga Gårds mest älskade miljöer är det unika Kinarummet. Här omsluts du av en lugn men ändå stark atmosfär. Vid den sprakande brasan. Uppkurad i en skön fåtölj. Eller i baren som är öppen till sent varje kväll.

dejta umeå
Högberga Gård Herrgården

Fler nyheter i vårt pressrum

gratis dejting nummer iphone Samtliga nyheter och pressmeddelande finner du i vårt pressrum på My Newsdesk.

dejtingsajter utan medlemskap kostnad
dejting i karlstad xc