En flaska Högberga Rosé från Högberga Vinfabrik öppnas

dejting mazily tumblr Världspremiär för Högberga Rosé

07 september, 2016

dejt osäker För första gången i historien släpper Högberga Vinfabrik ett rosévin; Högberga Rosé. Av totalt 400 flaskor finns 100 att exklusivt avnjuta hos oss på Högberga Gård.

date match diable rouge Högberga Rosé 2015; Druva: Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot, Petit Verdot.

dejt profiltext Vinmakare Zälle berättar;
Idén om att prova på att göra även ett rosévin kom egentligen av att vi ville öka fruktkoncentrationen i våra röda viner. Vätskan/druvjuicen tankas ur redan efter två timmar och sedan har vi låtit vinet jäsa precis som ett vitt vin. Färgen avgörs av vilken druva som använts men också förstås av hur länge saften varit med sitt skal. Alkoholhalten är den samma som i våra röda viner; 13,5 % och som vanligt tillsätts inget socker.

Vi ville inte ha ett sött rosé, snarare ett torrt.​ Högberga Rosé är robust i sin struktur, fyllig och har stor frukt. Den passar perfekt till lax och skaldjur. Inte helt lättsam. Vinet passar lika bra på hösten som på sommaren.
frågor att ställa vid nätdejting
Flyt Stockholm segelbåt som deltar i ÅF Offshore Race

FLYT Stockholm – i ÅFOR 2018

dejta brasilianska män Under förmiddagen den 3 juli seglade vår havsdrottning FLYT Stockholm in som femte båten över mållinjen i ÅF Offshore Race 2018.

bästa dejtingsidan snygg rumpa
Trip Advisor utmärkelse

TripAdvisor® Certificate of Excellence 2018

bra dejtingsida flashback nere Vi är mycket stolta och glada att ta emot utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence 2018. Stort tack till alla fina gäster för att ni engagerar er och delar med er av era upplevelser hos oss!

dejta kristen kille intresserad
Herrgårdskonferens vid havet och Stockholms inlopp

GDPR

dejtingsajter utomlands Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen(GDPR). I samband med den nya GDPR-lagen behöver vi informera om hur vi hanterar dina personuppgifter.

gratis nätdejting app store
Segelbåten FLYT Stockholm utanför Högberga Gård på Lidingö

Vi har blivit med segelbåt

dejtingsajter kristna Vilket underbart flyt!! Vi har blivit med segelbåt! En helt nybyggd Arcona 465 Performance Cruiser i kolfiber vid namn FLYT Stockholm. Denna bedårande skönhet beräknas glida in i Stockholms skärgård i mitten av maj och kan bokas hos oss på Högberga från och med 1 juni.

app dejting närheten engelska
Lars carlén och Carl magnus Palm

Gratis föreläsning - "Få det gjort"

sms date fun Fredagen den 4 maj har du möjlighet att lyssna till fantastiska Lars Carlén och Carl Magnus Palm hos oss - helt kostnadsfritt. Det bjuds på frukost och föreläsningen "Få det gjort - Våga skapa skräp!"

dejtingsajter malmö
Vattenverket vid Kottlasjön

Vi blir med bakficka!

dejta flashback query När drömmar blir verklighet! Ölkafé, festvåning och mikrobryggeri. Friluftsaktiviteter, lek och gårdsbutik. Det gamla vattenverket vid Kottlasjön på Lidingö väcks till liv igen i regi av oss på Högberga Gård.

dejtingsida för kristna webbkryss
Fredag 13.00 med Göran Adlén

Inbjudan - Fredag 13.00 med Adlén!

date night definition Fredagen den 23 mars har du möjlighet att lyssna till fantastiska Göran Adlén hos oss - helt kostnadsfritt. Då bjuds föreläsningen "Framgångsbedrägeriet - revolten mot prestationssamhället".

dejta thailändskor sverige
Black Friday Sale 2017 - Havsspa ingår

Black Friday Sale!

nätdejting danmark jobb Boka er nästa konferens under Black Friday - den 24 november - och få exklusiv ensamrätt till Högberga Havsspa.

dejtingsajt 40 cm
Julmarknad snö entré på Högberga Gård

Högtidlig Julmarknad

bäst i test nätdejting Den 2-3 december bjuder vi åter in till en ovanligt skön julmarknad med bland annat försäljning av konst, smycken, fina hantverk, härproducerade delikatesser och mycket mer.

hur dejtar man en kille
Julklappar under granen

Godhet under våra julgranar

dejtingsajt för kurder kristna Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

gå på dejt i stockholm
vernissage

Vernissage

text till dejtingsida exempel Den 1 oktober bjuder vi, tillsammans med konstnärerna; Sigríður Huld Ingvarsdóttir, Tina Lilja, James Cowper och Theodora Daniela Capăt in till vernissage på Högberga Gård mellan kl 12-16. Det bjuds på bubbel och tilltugg.

dejta online flashback draft
Svenskt vin på export från Lidingö till Toscana

Svenskt vin på export - från Högberga Vinfabrik

asiatiska dejtingsajter flashback Vårt egenproducerade rödvin från Högberga Vinfabrik är väcker nyfikenhet även utanför landets gränser. Nu säljs det inte bara i Sverige utan exporteras även tillbaka till druvornas ursprung, i Toscana i Italien.

dejtingsidor som fungerar
Magnus Wallin och Johanna Rampitsch

Tar plats i Stockholm Culinary Team

bästa presentationen nätdejting Vårt köksteam fortsätter visa framgångar på tävlingsarenan. I dag blev det officiellt att två av våra unga talangerna i köket, Johanna Rampitsch och Magnus Wallin, tagit varsin prestigefylld plats i Stockholm Culinary Team. Mot OS!

dejtingsajter e kontakt nummer
ta

TripAdvisor® Certificate of Excellence 2017

dejting för unga under 18 regler Vi är mycket stolta och glada att ta emot utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence 2017. Stort tack till alla fina gäster för att ni engagerar er och delar med er av era upplevelser hos oss!

bästa dejtingsidan flashback x4
Victor Magdeburg

Guld till vår Victor i kocktävlingen Copper Skillet

vilken dejtingsajt är bäst 2015 termin Den svenska vinnaren i juniorklassen av årets uttagning i kocktävlingen Copper Skillet 2017 blev Victor Magdeburg. Därmed får Victor representera Sverige i Europafinalen i London.

date expiration definition
Tesla-laddare Destination Charger, elbilladdare på konferenshotell på Lidingö

Två nya Destination Charger från Tesla

dejtingsajt unga Vi är riktigt stolta över att vi nu i samarbete med Tesla kan erbjuda två Destination Charger till våra tidigare 8 vanliga elbilsladdare på parkeringen. Välkommen att köra fram, koppla in och koppla av!

nätdejting stockholm ystad
Tommy Eriksson i Svenska Kocklandslagets uniform

Tommy Eriksson - Ny lagkapten i Svenska Kocklandslaget

dejtingsidor ligga runt Sveriges nya kocklandslag har satts samman och som nyutnämnd lagkapten står Tommy Eriksson, gastronomisk ledare på Högberga Gård. Med siktet inställt på VM- och OS-guld!

dejtingsajt för kultur ordbok
Victor Magdeburg kock på Högberga Gård

Dubbla kocklandslagsplatser!

dejta gamers zone För två veckor sedan var det vår Tommy som knep en plats i Svenska Kocklandslaget och idag kom nästa fantastiska nyhet. Vår yngsta kock, 22-åriga Victor Magdeburg, kliver nu in på en prestigefylld plats i Juniorkocklandslaget.

nätdejting träffas irl
Druvplockning som ingår i utbildningen till vinmakare

Högberga Vinfabrik startar exklusiv utbildning

dejtingsajter usa pris Högberga Vinfabrik och Scandinavian Wine Academy, Vinkällan, startar Sveriges första vinmakarutbildning. En ettårig utbildning som ger den praktiska och teoretiska kunskap som krävs för att driva eget vineri.

nätdejting för akademiker
Tommy Eriksson i Svenska Kocklandslagets uniform

Vår Tommy Eriksson tar plats i Svenska Kocklandslaget

nätdejting ytligt Oj. Det här är stort för oss! Vi har precis nåtts av det otroligt glada beskedet att vår Gastronomiska ledare, Tommy Eriksson, nu tar en prestigefylld plats i Svenska Kocklandslaget.

dejting historier youtube
Årets Möteskock

Årets Möteskock 2017

vad skriver man efter första dejten Välkommen till en smakfull mässa med kulinarisk guldkant. Den 18 april möts 24 av Sveriges bästa möteskockar på Aveqia i Stockholm och gör upp om titeln; Årets Möteskock. Vår Magnus Wallin är en av de tävlande.

dejting spel online gratis youtube
Öl från Högberga mikrobryggeri framför brasan i herrgården

Senaste från vårt mikrobryggeri

dejting i norrland upplevelser Efter succén med Högberga Julöl och Winterale fortsätter resan i vårt mikrobryggeri. Aktuellt just nu; Guldrush som är en fruktig golden ale - samt Panacé, en ljus belgisk ale.

grekisk dejtingsida gratis
Peppe Ekmark föreläsning sälj

Inbjudan - gratis föreläsning!

dejtingsidor för bönder adhd Tisdagen den 7 februari kl. 19.00 har du möjlighet att lyssna till fantastiska Peppe Ekmark hos oss - helt kostnadsfritt. Vill du veta vad det innebär att leda, leva och sälja med kärlek.? Då är detta definitivt kvällen för dig!

nätdejting etikett engelska
Högberga Havsspa med varm källa vid Stockholms inlopp

Sköna söndag

dejta 16 åring ha Nu öppnar vi upp Högberga Havsspa och bjuder in till extra sköna söndagar vid havet. Och visst går det bra att även starta en riktigt skön söndag med en riktigt skön brunch tillsammans i herrgården.

ska gå på dejt
Bröllop blomma

Provätning bröllopsmeny

internetdejt tips Planerar ni bröllop? Eller har ni redan bokat bröllop hos oss under 2017/2018? Fredagen den 10 mars ges ni möjlighet att proväta hela vår bröllopsmeny till specialpris.

seriös dejting app
Trendspanaren

Trendrapport 2017

hjälp med dejting Trendrapport med Göran Adlén kommer även i år att äga rum hos oss på Högberga Gård. Tisdagen den 14 februari kl 09.30-21.30. "Liten, snabb och fylld med kärlek".

kristna dejtingsajter gratis youtube
Stockholm Culinary Team

Guldmiddag - Välkommen!

nätdejting nybörjare film I oktober tog vår Tommy, tillsammans med Stockholm Culinary Team hem guldet i OS i Tyskland. Detta ska firas med en helkväll hos oss på Högberga Gård. Onsdagen den 11 januari.

dejtingsida happy pancake finland
Julmarknad snö entré på Högberga Gård

Högtidlig Julmarknad

dejtingsajt gratis 10-11 december öppnar ​vi upp dörrarna och bjuder in till en ovanligt skön julmarknad med bland annat världsberömd konst, fint hantverk och härproducerade delikatesser.

dejta kollega psykopat
Julklappar under granen

Godhet under våra julgranar

dejtingsajt ukraina online Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

dejta kompisens ex huvudstad
Stockholm Culinary Team

OS-guld till Tommy och Stockholm Culinary Team

nätdejting happy pancake - Grand slam för Stockholm Culinary Team och vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson. Nu firar vi inte mindre än trippla OS-guld!

dejtingsida happy news
Tommy Eriksson

Med sikte på OS-guld

dejta grannen weizen I dag åker vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson, tillsammans med Stockholm Culinary Team, till matlagnings-OS i tyska Erfurt för att försvara guldet.

dejtingsajt för rika personer eniro
Tina_Dernelid

Ny delägare

varningstecken nätdejting tips ​Vår hotelldirektör Tina Dernelid tar nu steget in som delägare i driftsbolaget Högberga Gård och den därmed fyra personer starka ägargruppen tar ett gemensamt grepp om nuläget för att utvecklas mot framtiden.

nätdejting råd
Druvodling vid Stockholms inlopp på Högberga Gård Hotell och Konferens

Egen druvodling

dejtat 3 månader gratis Nu tar våra vinmakare ännu ett steg närmre kärnan och odlar egna druvor utanför vår herrgård. I dagarna har 40 plantor av druvan Pinot Noir satts i jorden och därmed inleds ännu en epok i vinfabrikens gränslösa historia.

misslyckad nätdejting
En flaska Högberga Rosé från Högberga Vinfabrik öppnas

Världspremiär för Högberga Rosé

gratis dejtingsajt flashback bilder För första gången i historien släpper Högberga Vinfabrik ett rosévin; Högberga Rosé. Av totalt 400 flaskor finns 100 att exklusivt avnjuta hos oss på Högberga Gård.

dejting sidor grattis kort
Magnus Wallin från Högberga Gård tog silver i Årets Möteskock 2016

Silver i Årets Möteskock

nanna johansson nätdejting tips När tävlingen Årets Möteskock 2016 avslutades stod vår yngsta kock, Magnus Wallin, som silvermedaljör. Från konferensanläggningar runt om i landet var 24 av Sveriges bästa kockar nominerade och stämningen var hög i Münchenbryggeriets lokaler i Stockholm.

gratis dejting finland emot
Havsspa - varm källa med utsikt över Stockholms inlopp

Högberga Havsspa

dejta snygg kille Nu öppnar vi upp Högberga Havsspa med en ny het spakälla insprängd i berget och med obruten utsikt över havet och Stockholms skyline.

dejta göteborg
Tommy Eriksson

Vår Tommy ska tävla i OS

dejting linköping Vår gastronomiska ledare, Tommy Eriksson, har fått en plats i Stockholm Culinary Team och kommer att tävla i Olympiska spelen i matlagning i höst. Vi är så stolta, glada och förväntansfulla.

date a 8 chiffres different
Köksteam

Extravagant förstärkning i köket

nätdejting undersökning frågor Ny köksmästare, konditor och gastronomisk ledare. Vi är så glada att hälsa två nya, härliga medarbetare varmt välkomna till vårt team.

dejta grannen kiefer
Göran Adlén

Kärlek, lycka, ingefära...

dejta kristna tjejer ... och en himla massa trender. Trenddagen femårsjubilerade hos oss på Högberga Gård och Göran Adlén bjöd på en av de viktigaste trendspaningarna någonsin, den som förflyttar fokus från jag till vi.

nätdejting växjö kommun
Konferenslokal

VD-seminarium

varför nätdejting Inbjudan! Onsdagen den 17 februari arrangerar Ledarskaparna ett kostnadsfritt seminarium hos oss på Högberga Gård, där de bland annat delar med sig av resultatet av årets VD-barometer.

dejtingsajter finland
skål

Nytt rekordår!

hbtq dejting online Kärlek driver affärer på Högberga Gård - nya passionerade möteskoncept och fler bröllop ger nytt omsättningsrekord.

pannkakan dejting jönköping
Tommy Eriksson

Tommy till semifinal!

dejtingsajt kristen kvinna Vår kökschef Tommy Eriksson är åter vidare i Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling; Årets Kock 2016. Detta blir tredje gången som Tommy går vidare till semifinalen i Årets Kock.

dejtingsajter 55 cm
Tommy Eriksson

Tommy vidare i Årets Kock!

dejtingsidor forum officiel Vår kökschef Tommy Eriksson är åter vidare i Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling; Årets Kock 2016. Detta blir tredje gången som Tommy tävlar vidare i Årets Kock.

nätdejting svarar inte längre
890 vin

Vinfabriken skördar nya framgångar

nätdejting vad ska man skriva förlossningsbrev Vinet 8.90 (2012) från Högberga Vinfabrik har i dagarna fått lysande kritik av dryckesskribenten Johan Franco Cereceda som beskriver det som ett överraskande med komplexitet och struktur.

dejta ungdom online
doubleexposed-puff

Välkommen på Vernissage

dejtingsajter som är gratis comhem Ny spännande konstutställning på gång i vårt Galleri; "Paradise Doublyexposed" med Majid Modir. Välkommen på vernissage den 6/9!

date app schweiz
Janne Schaffer

Janne Shuffle gör entré

dejtingsajter test 2015 legacy I dagarna gör Janne Shuffle, jo du läste rätt, entré på Högberga Gård. Det handlar om en ny ölsort med etikett av Lasse Åberg föreställande Janne Schaffer.

dejting för hundar choklad
pop up office

Pop up [email protected]

nätdejta 20 år bröllopsdag Nu öppnar vi upp herrgården för mötesgäster och egenföretagare som behöver mobila kontor i inspirerande, kreativa miljöer.

chat date vip
vreeswijk

Visor i det gröna med Jack Vreeswijk

dejtingsajter test 2015 nsw Favorit i repris! Välkommen att njuta av vackra visor i det gröna söndagen den 30 augusti. Vi dukar upp vår klassiska brunchbuffé kl 11.30-14.30. Därefter äntrar Jack scenen.

bästa dejtingsajt för unga ut
Tommy Eriksson

Årets Möteskock 2015

dejtingsajt kultur När tävlingen Årets Möteskock 2015 igår avslutades stod vår fantastiska kökschef, Tommy Eriksson, som segrare. Från anläggningar runt om i landet deltog 19 av Sveriges bästa möteskockar.

dejting oskuld kille
chef

Be our new #chef || #souschef

alternativ dejtingsida Nu söker vi ytterligare förstärkning av två färgstarka profiler till vårt kök; en hungrig kreativ kock med höga ambitioner samt en meriterad souschef med goda ledaregenskaper och hög energi.

dejtingsida för social fobi snabbt
run4fun

Inbjudan Run4Fun 2015

vuxen kön dejting sidor Yes! Det har blivit dags. Vi har åter den stora äran att få vara med och bjuda in till branschens största löparfest; Run4Fun som detta år kommer äga rum på Happy Tammsvik i Upplands Bro.

dejtingsajter i norge lön
Vin 890

Premiär för årgång 2012

dejting i luleå Nu har Högberga Vinfabrik släppt de första flaskorna av 890 (2012) på Systembolaget. Först ut är 890 Cabernet Sauvignon, svensk ek.

rolig dejt hemma
toscana-h2o-med-890

Slutsålt!

dejtingsidor som är gratis comhem Ytterligare tre av Högberga Vinfabriks viner 8.90 är nu slutsålda på Systembolaget. Det kan finnas enstaka flaskor kvar på Lidingö, Garnisonen och Fältöverstens Systembolag.

dejtingsida oslo pris
energi

Tränings- och inspirationsdag

date outfit pub Lördagen den 18 april öppnar vi upp för en härligt energifull tränings- och inspirationsdag innehållande träning; löpning, styrka, yoga samt föreläsningar om träning, kost och personlig styling.

nätdejting bra eller dåligt batteri
Göran Adlen

Trendrapport 2015

dejta rätt v75 Trendrapport med Göran Adlén kommer även 2015 att äga rum hos oss på Högberga Gård. Det blir fjärde året i rad som vi är med och arrangerar detta fantastiska event. Något vi förstås är både glada och stolta över.

dejtingsidan tinder
Pålle

Snabbare än någonsin.

dejting badoo Det har verkligen hänt - vi kan knappt tro det! Nu finns det inga ursäkter av typen BILKAOS längre. Vi har klockat restiden från vår ytterdörr till Centralen. 15 minuter till Roslagstull, 25 minuter till Centralen och 40 minuter till Arlanda. Norra länken - We like it a lot!

date chat zonder registratie
hattfnatt

Hattfnatt på Högberga Gård

får man dejta en kollega En Cylinderhatt, ett plommonstop eller en Chapeau-Claque. En modern hatt från Loevenich eller av finaste märket Whiteley. Hos oss finns hattar att låna för alla slags tillställningar och något för alla smaker.

vilken dejtingsida ska man välja centerpartiet
Tomtar

Nyheter på årets julbord!

bra dejting sida word Kanelstång. Nejlika och pomerans. Saffran, ingefära och äpplen. Julen på Högberga Gård på Lidingö, doftar som på mormors tid.

dyra dejtingsajter
Tommy Eriksson

Tommy Eriksson vidare i Årets Kock 2015

dejta bipolär Årets Kock är Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling och i år har totalt 122 tävlingsbidrag skickats in. Idag har 12 kockar fått beskedet att de gått vidare till semifinal, däribland vår kökschef Tommy Eriksson.

får man dejta sin lärare
skal

Nytt rekord + 10 %

wordfeud dejting jämtland Vi är mycket stolta över att idag kunna berätta att vi fortsätter vår framgångssaga här på Högberga Gård. År 2013 summerades som det bästa året hittills och nu pekar prognosen för 2014 på nytt rekordår.

dejta hur ofta träffas igen
Hotellrum Lidingö

Ny design på 14 hotellrum

thai date calendar Under sommaren har ytterligare 14 hotellrum fått ny design och inredning i Stora flygeln. I denna byggnad ligger också Högberga Vinfabrik vilken vi hämtat inspiration från till utformningen av rummen.

höra av sig efter dejt
vinmakare

Högberga Vinfabrik är Årets Företagare

tips hur man dejtar Organisationen Företagarna Lidingö har utsett Högberga Vinfabrik och dess grundare; Per Hallgren, Johan Zälle och Johan Hjort till Årets Företagare 2013.

ranking dejtingsajter
vinmakare i Toscana

Högberga Vinfabrik + The Winery Hotel = sant!

dejtingsajter gratis The Winery Hotel, Ejnar Söders nya koncepthotell med fokus på vin, samarbetar med Högberga Vinfabrik, Sveriges enda toscanska Vinfabrik.

dejtingsajt etnicitet wikström
kock

Silver i Årets Möteskock 2014

dejtingsajt 60 liter När tävlingen Årets Möteskock 2014 avslutades stod Högberga Gårds kökschef, Tommy Eriksson som silvermedaljör. Från konferensanläggningar runt om i landet var 24 av Sveriges bästa kockar nominerade och stämningen var hög i Aveqias lokaler i Stockholm.

dejtingsajter mazily utropstecken
skål

Nytt rekordår!

dejta i new york augustine Redan i september stod det klart att det skulle komma att bli ett nytt rekordår här på Högberga Gård. Vi tackar alla våra kunder som ger oss förtroendet att arrangera era viktiga möten, briljanta bröllop och fantastiska fester.

chat date sites uk
kinarummet

Ny interiör i Kinarummet

dejting u srbiji video En av Högberga Gårds mest älskade miljöer är det unika Kinarummet. Här omsluts du av en lugn men ändå stark atmosfär. Vid den sprakande brasan. Uppkurad i en skön fåtölj. Eller i baren som är öppen till sent varje kväll.

dejting otrogen engelska
Högberga Gård Herrgården

Fler nyheter i vårt pressrum

dejtingsidor för unga under 18 Samtliga nyheter och pressmeddelande finner du i vårt pressrum på My Newsdesk.

dejtingsajter 55 tum
dejting ideer ekonomi