Druvodling vid Stockholms inlopp på Högberga Gård Hotell och Konferens

date chat phone Egen druvodling

14 september, 2016

dejting otrohet kvinnor Nu tar våra vinmakare ännu ett steg närmre kärnan och odlar egna druvor utanför vår herrgård. I dagarna har 40 plantor av druvan Pinot Noir satts i jorden och därmed inleds ännu en epok i vinfabrikens gränslösa historia.

trött på internetdejting Våra vinfabrikörer på Lidingö är välkända för att tänja på gränserna för vad som är möjligt.

dejt 30 year dejtingsidor badoo login om att skörda druvor i Toscana och frakta dem till Sverige för vinifiering på svensk mark. Ett projekt som dömdes ut av alla, framförallt italienarna, men som blev mer än lyckat. Idag blomstrar Vinfabriken och vinet exporteras till och med tillbaka till Italien.

nätdejting profil privat Och nu har alltså nästa ”omöjliga” projekt påbörjats, en odling av egna druvor i trädgården på Högberga Gård. I ett land där solen aldrig står i zenit, där temperaturerna växlar kraftigt mellan årstiderna och där det kan bli riktigt kallt emellanåt.

gå på promenad dejt - Det kommer att vara en utmaning att ge plantorna tillräckligt med värme, det gäller att vara underfundig, säger vinmakare Johan Zälle.

Läs hela pressmeddelandet bygga dejtingsida gratis dejta yngre tjej namn här »
dejtingsidor på facebook klistermærker
Flyt Stockholm segelbåt som deltar i ÅF Offshore Race

FLYT Stockholm – i ÅFOR 2018

dejt trt 4 Under förmiddagen den 3 juli seglade vår havsdrottning FLYT Stockholm in som femte båten över mållinjen i ÅF Offshore Race 2018.

dejtingsidor gratis för unga ut
Trip Advisor utmärkelse

TripAdvisor® Certificate of Excellence 2018

argument mot nätdejting Vi är mycket stolta och glada att ta emot utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence 2018. Stort tack till alla fina gäster för att ni engagerar er och delar med er av era upplevelser hos oss!

dejting i skåne idag
Herrgårdskonferens vid havet och Stockholms inlopp

GDPR

gratis dejtingsidor i sverige biljetter Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen(GDPR). I samband med den nya GDPR-lagen behöver vi informera om hur vi hanterar dina personuppgifter.

seriös dejtingsida för äldre
Segelbåten FLYT Stockholm utanför Högberga Gård på Lidingö

Vi har blivit med segelbåt

definition date de valeur Vilket underbart flyt!! Vi har blivit med segelbåt! En helt nybyggd Arcona 465 Performance Cruiser i kolfiber vid namn FLYT Stockholm. Denna bedårande skönhet beräknas glida in i Stockholms skärgård i mitten av maj och kan bokas hos oss på Högberga från och med 1 juni.

dejtingsida norge
Lars carlén och Carl magnus Palm

Gratis föreläsning - "Få det gjort"

dejta cougars Fredagen den 4 maj har du möjlighet att lyssna till fantastiska Lars Carlén och Carl Magnus Palm hos oss - helt kostnadsfritt. Det bjuds på frukost och föreläsningen "Få det gjort - Våga skapa skräp!"

dejta 4 månader gravid
Vattenverket vid Kottlasjön

Vi blir med bakficka!

diskret dejtingsida När drömmar blir verklighet! Ölkafé, festvåning och mikrobryggeri. Friluftsaktiviteter, lek och gårdsbutik. Det gamla vattenverket vid Kottlasjön på Lidingö väcks till liv igen i regi av oss på Högberga Gård.

gratis dejting sida magen
Fredag 13.00 med Göran Adlén

Inbjudan - Fredag 13.00 med Adlén!

vilka dejtingsidor finns det hopp Fredagen den 23 mars har du möjlighet att lyssna till fantastiska Göran Adlén hos oss - helt kostnadsfritt. Då bjuds föreläsningen "Framgångsbedrägeriet - revolten mot prestationssamhället".

dejting i oslo uddevalla
Black Friday Sale 2017 - Havsspa ingår

Black Friday Sale!

dejt 3 Boka er nästa konferens under Black Friday - den 24 november - och få exklusiv ensamrätt till Högberga Havsspa.

gratis dejting på mobilen
Julmarknad snö entré på Högberga Gård

Högtidlig Julmarknad

dejting sidor för unga vuxna Den 2-3 december bjuder vi åter in till en ovanligt skön julmarknad med bland annat försäljning av konst, smycken, fina hantverk, härproducerade delikatesser och mycket mer.

smeknamn på dejtingsida gratis
Julklappar under granen

Godhet under våra julgranar

dejting på nätet gratis yrkesutbildningar Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

dejtingsajter jämför resor
vernissage

Vernissage

smeknamn till dejtingsida gratis Den 1 oktober bjuder vi, tillsammans med konstnärerna; Sigríður Huld Ingvarsdóttir, Tina Lilja, James Cowper och Theodora Daniela Capăt in till vernissage på Högberga Gård mellan kl 12-16. Det bjuds på bubbel och tilltugg.

dejtingsida sport
Svenskt vin på export från Lidingö till Toscana

Svenskt vin på export - från Högberga Vinfabrik

nätdejting böcker immobilien Vårt egenproducerade rödvin från Högberga Vinfabrik är väcker nyfikenhet även utanför landets gränser. Nu säljs det inte bara i Sverige utan exporteras även tillbaka till druvornas ursprung, i Toscana i Italien.

date haben definition
Magnus Wallin och Johanna Rampitsch

Tar plats i Stockholm Culinary Team

nätdejting skriva presentation exempel Vårt köksteam fortsätter visa framgångar på tävlingsarenan. I dag blev det officiellt att två av våra unga talangerna i köket, Johanna Rampitsch och Magnus Wallin, tagit varsin prestigefylld plats i Stockholm Culinary Team. Mot OS!

nätdejting killar på
ta

TripAdvisor® Certificate of Excellence 2017

nätdejting profiltext singlebörse Vi är mycket stolta och glada att ta emot utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence 2017. Stort tack till alla fina gäster för att ni engagerar er och delar med er av era upplevelser hos oss!

dejta vän
Victor Magdeburg

Guld till vår Victor i kocktävlingen Copper Skillet

dejtingsajter presentation exempel Den svenska vinnaren i juniorklassen av årets uttagning i kocktävlingen Copper Skillet 2017 blev Victor Magdeburg. Därmed får Victor representera Sverige i Europafinalen i London.

dejtingsajt aktiva obrasci
Tesla-laddare Destination Charger, elbilladdare på konferenshotell på Lidingö

Två nya Destination Charger från Tesla

dejta gifta Vi är riktigt stolta över att vi nu i samarbete med Tesla kan erbjuda två Destination Charger till våra tidigare 8 vanliga elbilsladdare på parkeringen. Välkommen att köra fram, koppla in och koppla av!

dejta deprimerad katt
Tommy Eriksson i Svenska Kocklandslagets uniform

Tommy Eriksson - Ny lagkapten i Svenska Kocklandslaget

dejtingsida för under 18 Sveriges nya kocklandslag har satts samman och som nyutnämnd lagkapten står Tommy Eriksson, gastronomisk ledare på Högberga Gård. Med siktet inställt på VM- och OS-guld!

argument för nätdejting
Victor Magdeburg kock på Högberga Gård

Dubbla kocklandslagsplatser!

date matriculated definition För två veckor sedan var det vår Tommy som knep en plats i Svenska Kocklandslaget och idag kom nästa fantastiska nyhet. Vår yngsta kock, 22-åriga Victor Magdeburg, kliver nu in på en prestigefylld plats i Juniorkocklandslaget.

dejting 20 år noll
Druvplockning som ingår i utbildningen till vinmakare

Högberga Vinfabrik startar exklusiv utbildning

bra dejtingsida flashback konto Högberga Vinfabrik och Scandinavian Wine Academy, Vinkällan, startar Sveriges första vinmakarutbildning. En ettårig utbildning som ger den praktiska och teoretiska kunskap som krävs för att driva eget vineri.

nätdejting norrland
Tommy Eriksson i Svenska Kocklandslagets uniform

Vår Tommy Eriksson tar plats i Svenska Kocklandslaget

nätdejting bra review Oj. Det här är stort för oss! Vi har precis nåtts av det otroligt glada beskedet att vår Gastronomiska ledare, Tommy Eriksson, nu tar en prestigefylld plats i Svenska Kocklandslaget.

dejtingsajt för vänner
Årets Möteskock

Årets Möteskock 2017

romantisk date trondheim Välkommen till en smakfull mässa med kulinarisk guldkant. Den 18 april möts 24 av Sveriges bästa möteskockar på Aveqia i Stockholm och gör upp om titeln; Årets Möteskock. Vår Magnus Wallin är en av de tävlande.

dejtingsida som är helt gratis online
Öl från Högberga mikrobryggeri framför brasan i herrgården

Senaste från vårt mikrobryggeri

dejtingsajt test Efter succén med Högberga Julöl och Winterale fortsätter resan i vårt mikrobryggeri. Aktuellt just nu; Guldrush som är en fruktig golden ale - samt Panacé, en ljus belgisk ale.

dejta utländska killar
Peppe Ekmark föreläsning sälj

Inbjudan - gratis föreläsning!

seriös dejting sida symptomes Tisdagen den 7 februari kl. 19.00 har du möjlighet att lyssna till fantastiska Peppe Ekmark hos oss - helt kostnadsfritt. Vill du veta vad det innebär att leda, leva och sälja med kärlek.? Då är detta definitivt kvällen för dig!

internet dejting forum jobb
Högberga Havsspa med varm källa vid Stockholms inlopp

Sköna söndag

internet dejting gratis yrkesutbildningar Nu öppnar vi upp Högberga Havsspa och bjuder in till extra sköna söndagar vid havet. Och visst går det bra att även starta en riktigt skön söndag med en riktigt skön brunch tillsammans i herrgården.

bästa dejtingsidan 2015 veckor
Bröllop blomma

Provätning bröllopsmeny

bra dejtsida Planerar ni bröllop? Eller har ni redan bokat bröllop hos oss under 2017/2018? Fredagen den 10 mars ges ni möjlighet att proväta hela vår bröllopsmeny till specialpris.

nätdejting historia demokrati
Trendspanaren

Trendrapport 2017

dejta på facebook film Trendrapport med Göran Adlén kommer även i år att äga rum hos oss på Högberga Gård. Tisdagen den 14 februari kl 09.30-21.30. "Liten, snabb och fylld med kärlek".

nätdejting usa chords
Stockholm Culinary Team

Guldmiddag - Välkommen!

speciella dejtingsidor I oktober tog vår Tommy, tillsammans med Stockholm Culinary Team hem guldet i OS i Tyskland. Detta ska firas med en helkväll hos oss på Högberga Gård. Onsdagen den 11 januari.

lyckas med nätdejting flashback
Julmarknad snö entré på Högberga Gård

Högtidlig Julmarknad

mötesplatsen dejting exempel 10-11 december öppnar ​vi upp dörrarna och bjuder in till en ovanligt skön julmarknad med bland annat världsberömd konst, fint hantverk och härproducerade delikatesser.

dejtmig.se bluff
Julklappar under granen

Godhet under våra julgranar

pumpa dejton telefon Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

dejta kille job
Stockholm Culinary Team

OS-guld till Tommy och Stockholm Culinary Team

date french definition - Grand slam för Stockholm Culinary Team och vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson. Nu firar vi inte mindre än trippla OS-guld!

dejtingsidor gratis för unga fakta
Tommy Eriksson

Med sikte på OS-guld

nätdejting kristen wiig I dag åker vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson, tillsammans med Stockholm Culinary Team, till matlagnings-OS i tyska Erfurt för att försvara guldet.

dejtingsidor för kristna nyheter
Tina_Dernelid

Ny delägare

dejt definition ​Vår hotelldirektör Tina Dernelid tar nu steget in som delägare i driftsbolaget Högberga Gård och den därmed fyra personer starka ägargruppen tar ett gemensamt grepp om nuläget för att utvecklas mot framtiden.

dejtingsajter gratis för unga fakta
Druvodling vid Stockholms inlopp på Högberga Gård Hotell och Konferens

Egen druvodling

dejtat 3 månader ränta Nu tar våra vinmakare ännu ett steg närmre kärnan och odlar egna druvor utanför vår herrgård. I dagarna har 40 plantor av druvan Pinot Noir satts i jorden och därmed inleds ännu en epok i vinfabrikens gränslösa historia.

dejtingsida helt gratis virusprogram
En flaska Högberga Rosé från Högberga Vinfabrik öppnas

Världspremiär för Högberga Rosé

dejting via facebook chat För första gången i historien släpper Högberga Vinfabrik ett rosévin; Högberga Rosé. Av totalt 400 flaskor finns 100 att exklusivt avnjuta hos oss på Högberga Gård.

date i stockholm tips
Magnus Wallin från Högberga Gård tog silver i Årets Möteskock 2016

Silver i Årets Möteskock

dejtingsida för poliser När tävlingen Årets Möteskock 2016 avslutades stod vår yngsta kock, Magnus Wallin, som silvermedaljör. Från konferensanläggningar runt om i landet var 24 av Sveriges bästa kockar nominerade och stämningen var hög i Münchenbryggeriets lokaler i Stockholm.

spray dejt aktiviteter
Havsspa - varm källa med utsikt över Stockholms inlopp

Högberga Havsspa

nätdejting första meddelandet Nu öppnar vi upp Högberga Havsspa med en ny het spakälla insprängd i berget och med obruten utsikt över havet och Stockholms skyline.

hello pancake dejting jönköping
Tommy Eriksson

Vår Tommy ska tävla i OS

nätdejting vad ska man skriva yttrande Vår gastronomiska ledare, Tommy Eriksson, har fått en plats i Stockholm Culinary Team och kommer att tävla i Olympiska spelen i matlagning i höst. Vi är så stolta, glada och förväntansfulla.

nätdejting ligga vattnet
Köksteam

Extravagant förstärkning i köket

gratis dejting flashback skvaller Ny köksmästare, konditor och gastronomisk ledare. Vi är så glada att hälsa två nya, härliga medarbetare varmt välkomna till vårt team.

exklusiva dejtingsidor
Göran Adlén

Kärlek, lycka, ingefära...

dejtingsidor ligga ordspråk ... och en himla massa trender. Trenddagen femårsjubilerade hos oss på Högberga Gård och Göran Adlén bjöd på en av de viktigaste trendspaningarna någonsin, den som förflyttar fokus från jag till vi.

nätdejting anonym donator
Konferenslokal

VD-seminarium

online dejting gratis ziehen Inbjudan! Onsdagen den 17 februari arrangerar Ledarskaparna ett kostnadsfritt seminarium hos oss på Högberga Gård, där de bland annat delar med sig av resultatet av årets VD-barometer.

tips om första dejten
skål

Nytt rekordår!

dejta lärare Kärlek driver affärer på Högberga Gård - nya passionerade möteskoncept och fler bröllop ger nytt omsättningsrekord.

dejta italienska tjejer
Tommy Eriksson

Tommy till semifinal!

dejta polska tjejer hånglar Vår kökschef Tommy Eriksson är åter vidare i Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling; Årets Kock 2016. Detta blir tredje gången som Tommy går vidare till semifinalen i Årets Kock.

dejtingsidor för otrogna statistik
Tommy Eriksson

Tommy vidare i Årets Kock!

råd vid nätdejting flashback Vår kökschef Tommy Eriksson är åter vidare i Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling; Årets Kock 2016. Detta blir tredje gången som Tommy tävlar vidare i Årets Kock.

dejt 30 inch
890 vin

Vinfabriken skördar nya framgångar

date add 60 days Vinet 8.90 (2012) från Högberga Vinfabrik har i dagarna fått lysande kritik av dryckesskribenten Johan Franco Cereceda som beskriver det som ett överraskande med komplexitet och struktur.

date outfit frühling
doubleexposed-puff

Välkommen på Vernissage

dejta fula tjejer bilder Ny spännande konstutställning på gång i vårt Galleri; "Paradise Doublyexposed" med Majid Modir. Välkommen på vernissage den 6/9!

dejta gratis online gucken
Janne Schaffer

Janne Shuffle gör entré

dejting akademiker hut I dagarna gör Janne Shuffle, jo du läste rätt, entré på Högberga Gård. Det handlar om en ny ölsort med etikett av Lasse Åberg föreställande Janne Schaffer.

dejtingsajter sport
pop up office

Pop up [email protected]

dejtingsida badoo login Nu öppnar vi upp herrgården för mötesgäster och egenföretagare som behöver mobila kontor i inspirerande, kreativa miljöer.

date chat line free trial
vreeswijk

Visor i det gröna med Jack Vreeswijk

nätdejting happy pancake mobil Favorit i repris! Välkommen att njuta av vackra visor i det gröna söndagen den 30 augusti. Vi dukar upp vår klassiska brunchbuffé kl 11.30-14.30. Därefter äntrar Jack scenen.

dejtingprogram tv 3 deltagare
Tommy Eriksson

Årets Möteskock 2015

nätdejting hp för När tävlingen Årets Möteskock 2015 igår avslutades stod vår fantastiska kökschef, Tommy Eriksson, som segrare. Från anläggningar runt om i landet deltog 19 av Sveriges bästa möteskockar.

dejtingsajt utomlands telenor
chef

Be our new #chef || #souschef

rating dejtingsajter flashback Nu söker vi ytterligare förstärkning av två färgstarka profiler till vårt kök; en hungrig kreativ kock med höga ambitioner samt en meriterad souschef med goda ledaregenskaper och hög energi.

hur ta kontakt nätdejting
run4fun

Inbjudan Run4Fun 2015

bästa dejtingsidan 2015 deltagare Yes! Det har blivit dags. Vi har åter den stora äran att få vara med och bjuda in till branschens största löparfest; Run4Fun som detta år kommer äga rum på Happy Tammsvik i Upplands Bro.

gratis dejting i stockholm nummer
Vin 890

Premiär för årgång 2012

dejtingsajt norrköping Nu har Högberga Vinfabrik släppt de första flaskorna av 890 (2012) på Systembolaget. Först ut är 890 Cabernet Sauvignon, svensk ek.

nätdejting eller inte alls
toscana-h2o-med-890

Slutsålt!

dejtingsidor akademiker hut Ytterligare tre av Högberga Vinfabriks viner 8.90 är nu slutsålda på Systembolaget. Det kan finnas enstaka flaskor kvar på Lidingö, Garnisonen och Fältöverstens Systembolag.

date coach banned
energi

Tränings- och inspirationsdag

dejtingsajt 100 gratis visitekaartjes Lördagen den 18 april öppnar vi upp för en härligt energifull tränings- och inspirationsdag innehållande träning; löpning, styrka, yoga samt föreläsningar om träning, kost och personlig styling.

dejting i mobilen utomlands
Göran Adlen

Trendrapport 2015

vilka dejtingsidor är bra nu Trendrapport med Göran Adlén kommer även 2015 att äga rum hos oss på Högberga Gård. Det blir fjärde året i rad som vi är med och arrangerar detta fantastiska event. Något vi förstås är både glada och stolta över.

dejting åland wiki
Pålle

Snabbare än någonsin.

chhath puja date 2014 Det har verkligen hänt - vi kan knappt tro det! Nu finns det inga ursäkter av typen BILKAOS längre. Vi har klockat restiden från vår ytterdörr till Centralen. 15 minuter till Roslagstull, 25 minuter till Centralen och 40 minuter till Arlanda. Norra länken - We like it a lot!

dejta växjö jönköping
hattfnatt

Hattfnatt på Högberga Gård

dejtingsajt happy En Cylinderhatt, ett plommonstop eller en Chapeau-Claque. En modern hatt från Loevenich eller av finaste märket Whiteley. Hos oss finns hattar att låna för alla slags tillställningar och något för alla smaker.

dejting högutbildade
Tomtar

Nyheter på årets julbord!

date issued definition Kanelstång. Nejlika och pomerans. Saffran, ingefära och äpplen. Julen på Högberga Gård på Lidingö, doftar som på mormors tid.

nätdejting 30 juli
Tommy Eriksson

Tommy Eriksson vidare i Årets Kock 2015

dejta interner kunde Årets Kock är Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling och i år har totalt 122 tävlingsbidrag skickats in. Idag har 12 kockar fått beskedet att de gått vidare till semifinal, däribland vår kökschef Tommy Eriksson.

dejtingsajter bluff mo
skal

Nytt rekord + 10 %

nätdejta anonymt Vi är mycket stolta över att idag kunna berätta att vi fortsätter vår framgångssaga här på Högberga Gård. År 2013 summerades som det bästa året hittills och nu pekar prognosen för 2014 på nytt rekordår.

dejting 65 tum
Hotellrum Lidingö

Ny design på 14 hotellrum

dejting 55 idag Under sommaren har ytterligare 14 hotellrum fått ny design och inredning i Stora flygeln. I denna byggnad ligger också Högberga Vinfabrik vilken vi hämtat inspiration från till utformningen av rummen.

nätdejting hipster
vinmakare

Högberga Vinfabrik är Årets Företagare

date reminder app iphone Organisationen Företagarna Lidingö har utsett Högberga Vinfabrik och dess grundare; Per Hallgren, Johan Zälle och Johan Hjort till Årets Företagare 2013.

dejting för hundar ensamma
vinmakare i Toscana

Högberga Vinfabrik + The Winery Hotel = sant!

gratis dejtingsajter för unga The Winery Hotel, Ejnar Söders nya koncepthotell med fokus på vin, samarbetar med Högberga Vinfabrik, Sveriges enda toscanska Vinfabrik.

nätdejting 20 år udeboende
kock

Silver i Årets Möteskock 2014

date match uefa 2014 När tävlingen Årets Möteskock 2014 avslutades stod Högberga Gårds kökschef, Tommy Eriksson som silvermedaljör. Från konferensanläggningar runt om i landet var 24 av Sveriges bästa kockar nominerade och stämningen var hög i Aveqias lokaler i Stockholm.

dejting i stockholm
skål

Nytt rekordår!

rolig presentation på dejtingsida Redan i september stod det klart att det skulle komma att bli ett nytt rekordår här på Högberga Gård. Vi tackar alla våra kunder som ger oss förtroendet att arrangera era viktiga möten, briljanta bröllop och fantastiska fester.

dejta regler webbkryss
kinarummet

Ny interiör i Kinarummet

gratis date app schweiz En av Högberga Gårds mest älskade miljöer är det unika Kinarummet. Här omsluts du av en lugn men ändå stark atmosfär. Vid den sprakande brasan. Uppkurad i en skön fåtölj. Eller i baren som är öppen till sent varje kväll.

gratis ungdoms dejting frågor
Högberga Gård Herrgården

Fler nyheter i vårt pressrum

dansk dejtingsajt Samtliga nyheter och pressmeddelande finner du i vårt pressrum på My Newsdesk.

nätdejting anonym
dejta 50 talet