Tommy Eriksson

träffas efter nätdejting Årets Möteskock 2015

02 april, 2015

dejtingsajter recensioner hemma När tävlingen Årets Möteskock 2015 igår avslutades stod vår fantastiska kökschef, Tommy Eriksson, som segrare. Från anläggningar runt om i landet deltog 19 av Sveriges bästa möteskockar.

nätdejting vad skriva yrkesdagbok Tommy Eriksson årets möteskock 2015

- Jag är så jäkla glad för priset och det är förstås ytterligare ett steg i rätt riktning för Högberga Gårds satsning på matupplevelsen. För mig personligen känns det som en skön revansch då jag fick nöja mig med silvermedaljen förra året, säger Tommy Eriksson.

Det unika med tävlingen Årets Möteskock är att de tävlande kockarna har 45 minuter på sig att kreera en tvårätters konferensmiddag till tre personer utifrån exakt samma förutsättningar och huvudråvaror. Tommys meny bestod av; Eldad röding med vit sparris, ramslök och gurka samt Vårlamm med blomkål, brynt smör, hasselnötter och vårlök.

Moderator för dagen var Carl-Jan Granqvist och över 300 intresserade konferensbokare besökte tillställningen. I juryn satt; Stefano Catenacci (ordförande), Christina Möller och Carina Brydling och juryns motivering lät som följer;

”Gott gott, Tommy har idag lyckats imponera på oss i juryn med den mest perfekta kombinationen av förrätt och varmrätt med ett modernt tänk som passar alla mötesanläggningar 2015”.

Läs hela pressmeddelandet date thai girl bangkok
chat date and flirt
Gör eget vin

Vinmakare för en dag

populära dejting jönköping Tillfälle! Fyra nya datum där våra vinmakare Zälle & Hallgren bjuder in till "öppen" Vinmakare för en dag i vinfabriken. Lärorikt, spännande, smakrikt!

dejta en filippinska
Göran Adlén och Janne Schaffer vid havet på Högberga Gård

Trendrapport 2019 - Av och med Göran Adlén

nanna johansson nätdejting flashback Välkommen till trendrapport 2019! ”Framtidsmanifestet - helvete eller eufori". Den häftigaste trendrapporten någonsin, lovar Göran!

dejtingsida kk förhållande
Johanna Rampitsch i Stockholm Culinary Team

VM-GULD till vår Johanna!

bästa dejting appar utbildning Glädjen och stoltheten är total! Vår egen Johanna Rampitsch och laget Stockholm Culinary Team tog igår hem världsmästartiteln i Luxemburg! Massor av grattis till världens bästa regionala lag!!

dejtingsidor för handikappade
Winemakers Dinner i Högberga Vinkällare med vinmakare Zälle

Winemakers Dinner with a twist

dejta jungfru ihop Winemakers Dinner med sjungande vinmakare! Nytt unikt weekendkoncept med italienska smaker och skön musik - Premiär den 1 februari!

dejtingsajter som är gratis yrkesutbildningar
Julklappsinsamling på Lidingö. Lämna julklapp under julgran

Ensam julgran söker...

dejtingsajter vilken är bäst jobb Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

när ska man höra av sig efter dejt
Mustaschkampen 2018

Mustaschkampen 2018

hur ofta ska man träffas när man dejtar Vi började vår insamling med att låta 50% av våra intäkter från vår Fars Dag-brunch gå till kampen mot prostatacancer, nu fortsätter vi att samla pengar fram till den 15 december - kämpa med oss!

nätdejting resultat
Göran Adlén och Janne Schaffer vid havet på Högberga Gård

Inbjudan - Adlén / Schaffer

dejtingsajter asien quiz Tisdagen den 13 november har du möjlighet att lyssna till fantastiska Göran Adlén hos oss - helt kostnadsfritt. Välkommen till "Framgångsbedrägeriet - revolten mot prestationssamhället". Dessutom bjuder Janne Schaffer upp till en ovanligt musikalisk resa.

dejting hbt personer
Johanna Rampitsch i Stockholm Culinary Team

Johanna laddar inför VM

ung dejtingsida gratis Den 23-29 november går VM i Luxemburg av stapeln. Vår fantastiska konditor Johanna Rampitsch tävlar tillsammans med Stockholm Culinary Team. Och redan nu på söndag visar de upp sitt vackra tävlingsbidrag då laget bjuder in till generalrepetitionen hos oss på Högberga Gård.

dejta ungdom uppsala
Vinprovning från ekfat i vinfabriken

Wine-building - Ny unik aktivitet

nätdejting fungerar inte samsung Vår helt nya aktivitet i Vinfabriken förenar de bästa av vänskapsvärldar och skapar de bästa av vinblandningar. Nu lanserar vi Wine-building - vinmakeri och teambuilding i ett.

nätdejting vad ska man skriva ut
Vin från Högberga Vinfabrik

Nya viner från Högberga Vinfabrik

hur ofta dejta i början Igår släppte våra vinmakare tre nya fantastiska viner från Högberga Vinfabrik. Livets Goda har redan testat dem och gav återigen riktigt höga poäng! Vi som har smakat kan bara hålla med.

nätdejting sidor venezuela
Bardisken på Vattenverket - Högberga Bakficka

Nu öppnar vi Högberga Bakficka

dejting profiltext Fredagen den 10 augusti öppnar vi upp vår sköna bakficka; Vattenverket vid Kottlasjön. Här kan ni njuta av nybryggt kaffe och sju sorters kakor, Tommys smarriga smörgås med oxbringa, en nybryggd lager på terrassen eller ett glas rosé...

fungerar dejtingsidor
Flyt Stockholm segelbåt som deltar i ÅF Offshore Race

FLYT Stockholm – i ÅFOR 2018

dejta ensamstående mamma också Under förmiddagen den 3 juli seglade vår havsdrottning FLYT Stockholm in som femte båten över mållinjen i ÅF Offshore Race 2018.

date match monaco arsenal
Trip Advisor utmärkelse

TripAdvisor® Certificate of Excellence 2018

dejtingapp bilder Vi är mycket stolta och glada att ta emot utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence 2018. Stort tack till alla fina gäster för att ni engagerar er och delar med er av era upplevelser hos oss!

dejtingsajter för barn
Herrgårdskonferens vid havet och Stockholms inlopp

GDPR

nätdejting mötesplatsen login Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen(GDPR). I samband med den nya GDPR-lagen behöver vi informera om hur vi hanterar dina personuppgifter.

dejtingsajt för hbt personer
Segelbåten FLYT Stockholm utanför Högberga Gård på Lidingö

Vi har blivit med segelbåt

nätdejting omsättning ullared Vilket underbart flyt!! Vi har blivit med segelbåt! En helt nybyggd Arcona 465 Performance Cruiser i kolfiber vid namn FLYT Stockholm. Denna bedårande skönhet beräknas glida in i Stockholms skärgård i mitten av maj och kan bokas hos oss på Högberga från och med 1 juni.

sajt za dejting sidor
Lars carlén och Carl magnus Palm

Gratis föreläsning - "Få det gjort"

dejtingsajt för ensamstående med barn youtube Fredagen den 4 maj har du möjlighet att lyssna till fantastiska Lars Carlén och Carl Magnus Palm hos oss - helt kostnadsfritt. Det bjuds på frukost och föreläsningen "Få det gjort - Våga skapa skräp!"

funkar internet dejting råd
Vattenverket vid Kottlasjön

Vi blir med bakficka!

presentation på dejtingsida När drömmar blir verklighet! Ölkafé, festvåning och mikrobryggeri. Friluftsaktiviteter, lek och gårdsbutik. Det gamla vattenverket vid Kottlasjön på Lidingö väcks till liv igen i regi av oss på Högberga Gård.

helt gratis dejt
Fredag 13.00 med Göran Adlén

Inbjudan - Fredag 13.00 med Adlén!

dejtingsajt asperger centrum Fredagen den 23 mars har du möjlighet att lyssna till fantastiska Göran Adlén hos oss - helt kostnadsfritt. Då bjuds föreläsningen "Framgångsbedrägeriet - revolten mot prestationssamhället".

dejtingsida för fula gubbar
Black Friday Sale 2017 - Havsspa ingår

Black Friday Sale!

dejtingsida bc Boka er nästa konferens under Black Friday - den 24 november - och få exklusiv ensamrätt till Högberga Havsspa.

dejtingsidor forum oskarshamn
Julmarknad snö entré på Högberga Gård

Högtidlig Julmarknad

dejt 3 regiao militar Den 2-3 december bjuder vi åter in till en ovanligt skön julmarknad med bland annat försäljning av konst, smycken, fina hantverk, härproducerade delikatesser och mycket mer.

date outfit zoo
Julklappar under granen

Godhet under våra julgranar

dejting på badoo app Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

definition date of completion
vernissage

Vernissage

dejta en kristen tjej Den 1 oktober bjuder vi, tillsammans med konstnärerna; Sigríður Huld Ingvarsdóttir, Tina Lilja, James Cowper och Theodora Daniela Capăt in till vernissage på Högberga Gård mellan kl 12-16. Det bjuds på bubbel och tilltugg.

dejta flera gånger
Svenskt vin på export från Lidingö till Toscana

Svenskt vin på export - från Högberga Vinfabrik

dejta svarta kvinnor Vårt egenproducerade rödvin från Högberga Vinfabrik är väcker nyfikenhet även utanför landets gränser. Nu säljs det inte bara i Sverige utan exporteras även tillbaka till druvornas ursprung, i Toscana i Italien.

dejtingsajter bi utvecklare
Magnus Wallin och Johanna Rampitsch

Tar plats i Stockholm Culinary Team

dejtingsajter gifta par Vårt köksteam fortsätter visa framgångar på tävlingsarenan. I dag blev det officiellt att två av våra unga talangerna i köket, Johanna Rampitsch och Magnus Wallin, tagit varsin prestigefylld plats i Stockholm Culinary Team. Mot OS!

dejta på nätet billigt
ta

TripAdvisor® Certificate of Excellence 2017

seriösa dejtingsajter gratis yrkesutbildningar Vi är mycket stolta och glada att ta emot utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence 2017. Stort tack till alla fina gäster för att ni engagerar er och delar med er av era upplevelser hos oss!

gå på dejt i göteborg
Victor Magdeburg

Guld till vår Victor i kocktävlingen Copper Skillet

välja namn dejtingsida exempel Den svenska vinnaren i juniorklassen av årets uttagning i kocktävlingen Copper Skillet 2017 blev Victor Magdeburg. Därmed får Victor representera Sverige i Europafinalen i London.

dejtingsidor sverige
Tesla-laddare Destination Charger, elbilladdare på konferenshotell på Lidingö

Två nya Destination Charger från Tesla

seriös dejting sida krankheit Vi är riktigt stolta över att vi nu i samarbete med Tesla kan erbjuda två Destination Charger till våra tidigare 8 vanliga elbilsladdare på parkeringen. Välkommen att köra fram, koppla in och koppla av!

dejtingsajt etnisk kjole
Tommy Eriksson i Svenska Kocklandslagets uniform

Tommy Eriksson - Ny lagkapten i Svenska Kocklandslaget

dejting på badoo bra Sveriges nya kocklandslag har satts samman och som nyutnämnd lagkapten står Tommy Eriksson, gastronomisk ledare på Högberga Gård. Med siktet inställt på VM- och OS-guld!

bästa internet dejting jämtland
Victor Magdeburg kock på Högberga Gård

Dubbla kocklandslagsplatser!

dejtingprogram tv 3 zinios För två veckor sedan var det vår Tommy som knep en plats i Svenska Kocklandslaget och idag kom nästa fantastiska nyhet. Vår yngsta kock, 22-åriga Victor Magdeburg, kliver nu in på en prestigefylld plats i Juniorkocklandslaget.

att dejta en tjej
Druvplockning som ingår i utbildningen till vinmakare

Högberga Vinfabrik startar exklusiv utbildning

dejtingsajt användarnamn rikskortet Högberga Vinfabrik och Scandinavian Wine Academy, Vinkällan, startar Sveriges första vinmakarutbildning. En ettårig utbildning som ger den praktiska och teoretiska kunskap som krävs för att driva eget vineri.

date calculator app iphone
Tommy Eriksson i Svenska Kocklandslagets uniform

Vår Tommy Eriksson tar plats i Svenska Kocklandslaget

nätdejting första dejten mat Oj. Det här är stort för oss! Vi har precis nåtts av det otroligt glada beskedet att vår Gastronomiska ledare, Tommy Eriksson, nu tar en prestigefylld plats i Svenska Kocklandslaget.

dejting presentation mall jobs
Årets Möteskock

Årets Möteskock 2017

skriva dejtingprofil exempel Välkommen till en smakfull mässa med kulinarisk guldkant. Den 18 april möts 24 av Sveriges bästa möteskockar på Aveqia i Stockholm och gör upp om titeln; Årets Möteskock. Vår Magnus Wallin är en av de tävlande.

dejtingsajt rika zarai
Öl från Högberga mikrobryggeri framför brasan i herrgården

Senaste från vårt mikrobryggeri

dejtingsidor otrogen test Efter succén med Högberga Julöl och Winterale fortsätter resan i vårt mikrobryggeri. Aktuellt just nu; Guldrush som är en fruktig golden ale - samt Panacé, en ljus belgisk ale.

dejta 19 åring olycka
Peppe Ekmark föreläsning sälj

Inbjudan - gratis föreläsning!

tysk dejtingsida gratis Tisdagen den 7 februari kl. 19.00 har du möjlighet att lyssna till fantastiska Peppe Ekmark hos oss - helt kostnadsfritt. Vill du veta vad det innebär att leda, leva och sälja med kärlek.? Då är detta definitivt kvällen för dig!

dejtingsidor vänner youtube
Högberga Havsspa med varm källa vid Stockholms inlopp

Sköna söndag

gratis dejting skåne Nu öppnar vi upp Högberga Havsspa och bjuder in till extra sköna söndagar vid havet. Och visst går det bra att även starta en riktigt skön söndag med en riktigt skön brunch tillsammans i herrgården.

dejtingsidor rika män
Bröllop blomma

Provätning bröllopsmeny

dejtingsida herpes genitalis Planerar ni bröllop? Eller har ni redan bokat bröllop hos oss under 2017/2018? Fredagen den 10 mars ges ni möjlighet att proväta hela vår bröllopsmeny till specialpris.

dejta chilenare sverige
Trendspanaren

Trendrapport 2017

dejten 4 veckor Trendrapport med Göran Adlén kommer även i år att äga rum hos oss på Högberga Gård. Tisdagen den 14 februari kl 09.30-21.30. "Liten, snabb och fylld med kärlek".

nätdejting sifo augustine
Stockholm Culinary Team

Guldmiddag - Välkommen!

dejtingsajter asien youtube I oktober tog vår Tommy, tillsammans med Stockholm Culinary Team hem guldet i OS i Tyskland. Detta ska firas med en helkväll hos oss på Högberga Gård. Onsdagen den 11 januari.

internationella dejtingsidor
Julmarknad snö entré på Högberga Gård

Högtidlig Julmarknad

date iphone 6 release 10-11 december öppnar ​vi upp dörrarna och bjuder in till en ovanligt skön julmarknad med bland annat världsberömd konst, fint hantverk och härproducerade delikatesser.

dejtingsajter danmark jobb
Julklappar under granen

Godhet under våra julgranar

dejta tjej med barn göteborg Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

invandrartjejer måste sluta dejta svenska killar
Stockholm Culinary Team

OS-guld till Tommy och Stockholm Culinary Team

nätdejting debatt wiki - Grand slam för Stockholm Culinary Team och vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson. Nu firar vi inte mindre än trippla OS-guld!

dejt malmö
Tommy Eriksson

Med sikte på OS-guld

dejtingsajt seriös legal I dag åker vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson, tillsammans med Stockholm Culinary Team, till matlagnings-OS i tyska Erfurt för att försvara guldet.

dejtat 2 månader hosta
Tina_Dernelid

Ny delägare

kulturell nätdejting exempel ​Vår hotelldirektör Tina Dernelid tar nu steget in som delägare i driftsbolaget Högberga Gård och den därmed fyra personer starka ägargruppen tar ett gemensamt grepp om nuläget för att utvecklas mot framtiden.

dejtingsajter skåne jobb
Druvodling vid Stockholms inlopp på Högberga Gård Hotell och Konferens

Egen druvodling

date outfit männer Nu tar våra vinmakare ännu ett steg närmre kärnan och odlar egna druvor utanför vår herrgård. I dagarna har 40 plantor av druvan Pinot Noir satts i jorden och därmed inleds ännu en epok i vinfabrikens gränslösa historia.

internet dejting sverige
En flaska Högberga Rosé från Högberga Vinfabrik öppnas

Världspremiär för Högberga Rosé

dejta ex huvudstad För första gången i historien släpper Högberga Vinfabrik ett rosévin; Högberga Rosé. Av totalt 400 flaskor finns 100 att exklusivt avnjuta hos oss på Högberga Gård.

dejta otrogna islam
Magnus Wallin från Högberga Gård tog silver i Årets Möteskock 2016

Silver i Årets Möteskock

7himlen dejting När tävlingen Årets Möteskock 2016 avslutades stod vår yngsta kock, Magnus Wallin, som silvermedaljör. Från konferensanläggningar runt om i landet var 24 av Sveriges bästa kockar nominerade och stämningen var hög i Münchenbryggeriets lokaler i Stockholm.

nätdejting 30 augustine
Havsspa - varm källa med utsikt över Stockholms inlopp

Högberga Havsspa

kristen dejting gratis Nu öppnar vi upp Högberga Havsspa med en ny het spakälla insprängd i berget och med obruten utsikt över havet och Stockholms skyline.

hur får man en date
Tommy Eriksson

Vår Tommy ska tävla i OS

dejtingsajter badoo Vår gastronomiska ledare, Tommy Eriksson, har fått en plats i Stockholm Culinary Team och kommer att tävla i Olympiska spelen i matlagning i höst. Vi är så stolta, glada och förväntansfulla.

date retrieved definition
Köksteam

Extravagant förstärkning i köket

nätdejta 18 år noll Ny köksmästare, konditor och gastronomisk ledare. Vi är så glada att hälsa två nya, härliga medarbetare varmt välkomna till vårt team.

dejting 50 nyanser
Göran Adlén

Kärlek, lycka, ingefära...

nätdejting bedrägeri internet ... och en himla massa trender. Trenddagen femårsjubilerade hos oss på Högberga Gård och Göran Adlén bjöd på en av de viktigaste trendspaningarna någonsin, den som förflyttar fokus från jag till vi.

vilken dejtingsajt passar mig test
Konferenslokal

VD-seminarium

nätdejting norrland damer Inbjudan! Onsdagen den 17 februari arrangerar Ledarskaparna ett kostnadsfritt seminarium hos oss på Högberga Gård, där de bland annat delar med sig av resultatet av årets VD-barometer.

dejtingsajter gratis för unga jobb
skål

Nytt rekordår!

nätdejting funkar inte baotian Kärlek driver affärer på Högberga Gård - nya passionerade möteskoncept och fler bröllop ger nytt omsättningsrekord.

dejtingsajter under 18 ving
Tommy Eriksson

Tommy till semifinal!

vilken dejtingsajt är bäst imdb Vår kökschef Tommy Eriksson är åter vidare i Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling; Årets Kock 2016. Detta blir tredje gången som Tommy går vidare till semifinalen i Årets Kock.

dejtingsajt app gratis
Tommy Eriksson

Tommy vidare i Årets Kock!

nätdejting 18 år oskuld Vår kökschef Tommy Eriksson är åter vidare i Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling; Årets Kock 2016. Detta blir tredje gången som Tommy tävlar vidare i Årets Kock.

dejt som inte hör av sig
890 vin

Vinfabriken skördar nya framgångar

dejta 18 åring försvunnen Vinet 8.90 (2012) från Högberga Vinfabrik har i dagarna fått lysande kritik av dryckesskribenten Johan Franco Cereceda som beskriver det som ett överraskande med komplexitet och struktur.

nätdejting eller inte youtube
doubleexposed-puff

Välkommen på Vernissage

dejtingsajt happy lights Ny spännande konstutställning på gång i vårt Galleri; "Paradise Doublyexposed" med Majid Modir. Välkommen på vernissage den 6/9!

dejtingsajt för miljonärer download
Janne Schaffer

Janne Shuffle gör entré

nätdejting tips ta kontakt I dagarna gör Janne Shuffle, jo du läste rätt, entré på Högberga Gård. Det handlar om en ny ölsort med etikett av Lasse Åberg föreställande Janne Schaffer.

jämföra dejtingsajter flashback
pop up office

Pop up [email protected]

date vermifuge chat Nu öppnar vi upp herrgården för mötesgäster och egenföretagare som behöver mobila kontor i inspirerande, kreativa miljöer.

dejting i p1 idag
vreeswijk

Visor i det gröna med Jack Vreeswijk

dejtingsajt akademiker wiki Favorit i repris! Välkommen att njuta av vackra visor i det gröna söndagen den 30 augusti. Vi dukar upp vår klassiska brunchbuffé kl 11.30-14.30. Därefter äntrar Jack scenen.

dejtingsajter för muslimer gris
Tommy Eriksson

Årets Möteskock 2015

nätdejting uppsats När tävlingen Årets Möteskock 2015 igår avslutades stod vår fantastiska kökschef, Tommy Eriksson, som segrare. Från anläggningar runt om i landet deltog 19 av Sveriges bästa möteskockar.

nätdejting negativt inställd
chef

Be our new #chef || #souschef

dejtingsajter bi ut Nu söker vi ytterligare förstärkning av två färgstarka profiler till vårt kök; en hungrig kreativ kock med höga ambitioner samt en meriterad souschef med goda ledaregenskaper och hög energi.

definition date of record
run4fun

Inbjudan Run4Fun 2015

dejta på badoo betalning Yes! Det har blivit dags. Vi har åter den stora äran att få vara med och bjuda in till branschens största löparfest; Run4Fun som detta år kommer äga rum på Happy Tammsvik i Upplands Bro.

dejta efter one night stand
Vin 890

Premiär för årgång 2012

sms date engagement Nu har Högberga Vinfabrik släppt de första flaskorna av 890 (2012) på Systembolaget. Först ut är 890 Cabernet Sauvignon, svensk ek.

bra dejting presentation zen
toscana-h2o-med-890

Slutsålt!

date night outfit Ytterligare tre av Högberga Vinfabriks viner 8.90 är nu slutsålda på Systembolaget. Det kan finnas enstaka flaskor kvar på Lidingö, Garnisonen och Fältöverstens Systembolag.

dejtingsidor gratis under 18 juli
energi

Tränings- och inspirationsdag

nätdejting kk för Lördagen den 18 april öppnar vi upp för en härligt energifull tränings- och inspirationsdag innehållande träning; löpning, styrka, yoga samt föreläsningar om träning, kost och personlig styling.

kristen nätdejting flashback
Göran Adlen

Trendrapport 2015

dejta finska kvinnor Trendrapport med Göran Adlén kommer även 2015 att äga rum hos oss på Högberga Gård. Det blir fjärde året i rad som vi är med och arrangerar detta fantastiska event. Något vi förstås är både glada och stolta över.

dejtingsidor omdöme mall
Pålle

Snabbare än någonsin.

dejting appar iphone yahoo Det har verkligen hänt - vi kan knappt tro det! Nu finns det inga ursäkter av typen BILKAOS längre. Vi har klockat restiden från vår ytterdörr till Centralen. 15 minuter till Roslagstull, 25 minuter till Centralen och 40 minuter till Arlanda. Norra länken - We like it a lot!

hp dejting
hattfnatt

Hattfnatt på Högberga Gård

nätdejting för unga fakta En Cylinderhatt, ett plommonstop eller en Chapeau-Claque. En modern hatt från Loevenich eller av finaste märket Whiteley. Hos oss finns hattar att låna för alla slags tillställningar och något för alla smaker.

säkra dejtingsajter
Tomtar

Nyheter på årets julbord!

app date and time Kanelstång. Nejlika och pomerans. Saffran, ingefära och äpplen. Julen på Högberga Gård på Lidingö, doftar som på mormors tid.

match date sheet
Tommy Eriksson

Tommy Eriksson vidare i Årets Kock 2015

dejta kvinnor weed Årets Kock är Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling och i år har totalt 122 tävlingsbidrag skickats in. Idag har 12 kockar fått beskedet att de gått vidare till semifinal, däribland vår kökschef Tommy Eriksson.

presentation dejting exempel
skal

Nytt rekord + 10 %

dejting helsingborg open Vi är mycket stolta över att idag kunna berätta att vi fortsätter vår framgångssaga här på Högberga Gård. År 2013 summerades som det bästa året hittills och nu pekar prognosen för 2014 på nytt rekordår.

nätdejting 50 lappen
Hotellrum Lidingö

Ny design på 14 hotellrum

dejting piteå ridklubb Under sommaren har ytterligare 14 hotellrum fått ny design och inredning i Stora flygeln. I denna byggnad ligger också Högberga Vinfabrik vilken vi hämtat inspiration från till utformningen av rummen.

dejting i norrland results
vinmakare

Högberga Vinfabrik är Årets Företagare

dejtingsajter för akademiker Organisationen Företagarna Lidingö har utsett Högberga Vinfabrik och dess grundare; Per Hallgren, Johan Zälle och Johan Hjort till Årets Företagare 2013.

rekommenderade dejtingsajter
vinmakare i Toscana

Högberga Vinfabrik + The Winery Hotel = sant!

dejt coach The Winery Hotel, Ejnar Söders nya koncepthotell med fokus på vin, samarbetar med Högberga Vinfabrik, Sveriges enda toscanska Vinfabrik.

dejtingsajt badoo sök
kock

Silver i Årets Möteskock 2014

vilka dejtingsajter är bäst recension När tävlingen Årets Möteskock 2014 avslutades stod Högberga Gårds kökschef, Tommy Eriksson som silvermedaljör. Från konferensanläggningar runt om i landet var 24 av Sveriges bästa kockar nominerade och stämningen var hög i Aveqias lokaler i Stockholm.

dejta 50 years
skål

Nytt rekordår!

sms nach date fragen Redan i september stod det klart att det skulle komma att bli ett nytt rekordår här på Högberga Gård. Vi tackar alla våra kunder som ger oss förtroendet att arrangera era viktiga möten, briljanta bröllop och fantastiska fester.

dejtingsajt golf
kinarummet

Ny interiör i Kinarummet

vilken dejtingsida är bäst online En av Högberga Gårds mest älskade miljöer är det unika Kinarummet. Här omsluts du av en lugn men ändå stark atmosfär. Vid den sprakande brasan. Uppkurad i en skön fåtölj. Eller i baren som är öppen till sent varje kväll.

första dejten hemma hos mig
Högberga Gård Herrgården

Fler nyheter i vårt pressrum

vad är nätdejting Samtliga nyheter och pressmeddelande finner du i vårt pressrum på My Newsdesk.

nätdejting på nätet billigt
nätdejting recension aftonbladet